Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (48)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěžě letní Francouzská komedie s oblíbeným Christiánem Claviérem. Je sice znát, že kvalita není tak vysoká jako kdysi a zrovna Ibiza je zaměřená spíše na 30 leté a výše, i přesto velmi vkusná oddychovka, která se odehrává v divokém prostředí drog, electro hudby a svůdných polonahých žen. Některé fórky pobavily a Clavier je tradičně solidní. Lepší průměr. 65% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Francouzi si poslední dobou nějak začali na letních komediích ujíždět, stejně tak jako Christian Clavier na usedlých zralých mužích. Takže tady máme baleárskou Ibizu, konzervativní postarší pár, pubescentní potomky, letní idylku a nečekané situace. To je všechno v pořádku…..i nějaký summer vibe je z toho cítit. Ale pak tady je samotný děj a ten spíš, co jiného kopíruje  představitele hlavní role Christiana Claviera. Prošedivělý, při těle, mající rád to svoje a to zase není to, co u letní komedie vyloženě hledáme. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Konzervativní lékař jede na odvazovej ostrov s přítelkyni a jejími dětmi, aby se s nimi sblížil. Jako komedie je to sotva průměr, ne originální , jenže co naplat, ja musím nadsadit čtyři hvězdy, protože jsem tohle zrovna potřeboval - letní komedie moře, slunicko, bikiny a pozitivní feeling a ten je stoprocentní díky mojemu oblíbenci Christianu Clavierovi. Tomu chlapovi stačilo jen tam bejt. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tuctová Francúzka komédia, kde takmer v každej scéne je cítiť a vidieť neoriginalitu. Príbeh, prostredie a „klasické komické scény“ – všetko sme už videli a to dokonca v lepšej kvalite. Samotná „neorginalita“ by ani nevadila až tak veľa, keby aspoň tie scény boli fakt komické a dobre zahrané. Ale nie sú. Ch. Clavier bol aj v lepšej forme. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Milá. úsmevná, aj keď pomerne neškodná a ničím nevyčnievajúca pohodová francúzska komédia. Človek nevýska od radosti, sem tam sa zasmeje, ale určite neľutuje čas, ktorý tomu venoval, pretože to má rozumnú stopáž na svoj žáner a účel. Samozrejme je škoda, že už nedostávame také pecky ako Čo sme komu urobili, ale žiaľ aj s našimi Francúzmi to nejde stále len do kopca a v podstate v súčasnosti už je istota vysoko nadpriemernej až perfektnej zábavy istá len pri due Boudali a Lacheau. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Premiéra filmu proběhla 2. července 2019 v Montpellieru ve Francii. (ČSFD)
  • Ve filmu se nachází potitulkové scény. (Zix.)

Reklama

Reklama