Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (48)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie! Francouzi letní veselohry skutečně umí a tohle je ultimátní prázdninová pohodovka. Začíná to už skvělým songem od Miky, pokračuje to krásnou reklamou na Ibizu a končí to dalším excelentním koncertem Christiana Claviera. Skvělí jsou i ostatní herci a taky děj, ačkoliv nijak originální, je zatraceně příjemný a já se u něj fakt bavil. Stopáž je sympatická a tvůrci v tomto filmu vsadili absolutně na jistotu. Vyšlo to výborně, jen škoda toho fekálního konce, to bylo spíše trapné a upřímně se to ani moc nehodilo. Jinak je Ibiza ale opravdu velmi příjemná podívaná, kterou si brzy zopakuju. 80 %. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

A vždyť to bylo hezký. :) Nic složitého, nic nápaditého, v podstatě bez zápletky, ale smála jsem se v docela pravidelném intervalu, takže nevidím důvod, proč bych se rozčilovala nad nijakým scénářem. Styl humoru mi sedl, a to mi u tohohle žánru stačí. Navíc pod označením "komedie" jsem už viděla tolik vlažných kousků, že tohle v mém měřítku považuji za nadprůměr, 3,5* ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Milá. úsmevná, aj keď pomerne neškodná a ničím nevyčnievajúca pohodová francúzska komédia. Človek nevýska od radosti, sem tam sa zasmeje, ale určite neľutuje čas, ktorý tomu venoval, pretože to má rozumnú stopáž na svoj žáner a účel. Samozrejme je škoda, že už nedostávame také pecky ako Čo sme komu urobili, ale žiaľ aj s našimi Francúzmi to nejde stále len do kopca a v podstate v súčasnosti už je istota vysoko nadpriemernej až perfektnej zábavy istá len pri due Boudali a Lacheau. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mě obvykle dokážou dobře pobavit, ale tahle se podle mého názoru fakt nepovedla. Během sledování filmu jsem se snad ani jednou nezasmála, což asi nebude tím, že bych ztrácela smysl pro humor. Celé to působí dojmem, jako by si tvůrci chtěli užít pěknou dovolenou na Ibize a aby se neřeklo, tak při té příležitosti občas vytáhli kameru a něco natočili. (25%) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie jsou obvykle dost šílené, s ničím a nikým se nepářou, což ze začátku vypadá i na tento případ, ale škoda, že postupem času to spadne do klasického stereotypu vztahové komedie, kde musíme odklikávat jedno klišé za druhým, a vyvrcholí ve fekálním humoru. Herci a tvůrci si pochopitelně zaplatili hezkou dovolenou na Ibize, ukázali atmosféru ostrova (jestli skutečnou nebo ne, to netuším, nebyl jsem), ale na staré Francouzské pecky se to prostě nechytá. Na zájezdovou cestu autobusem na letní dovolenou asi dobré na nabrání atmosféry, ale pro filmový večer toto prostě nestačí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se nachází potitulkové scény. (Zix.)
  • Premiéra filmu proběhla 2. července 2019 v Montpellieru ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama