Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philippe a Carole se před nedávnem potkali. Oba jsou rozvedení. Zamilovali se do sebe až po uši a Phillipe udělá cokoliv, aby si na svou stranu získal Caroliny děti, které z něj nejsou zrovna odvařené. Navrhne jejímu synovi, že pokud udělá maturitu, může vybrat letní dovolenou. A… hurá na Ibizu! Phillipova představa o venkovské rodinné idylce se rychle rozplynula a nastal čas nabrat síly na nejdivočejší jízdu jeho života. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (48)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Milá. úsmevná, aj keď pomerne neškodná a ničím nevyčnievajúca pohodová francúzska komédia. Človek nevýska od radosti, sem tam sa zasmeje, ale určite neľutuje čas, ktorý tomu venoval, pretože to má rozumnú stopáž na svoj žáner a účel. Samozrejme je škoda, že už nedostávame také pecky ako Čo sme komu urobili, ale žiaľ aj s našimi Francúzmi to nejde stále len do kopca a v podstate v súčasnosti už je istota vysoko nadpriemernej až perfektnej zábavy istá len pri due Boudali a Lacheau. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil kvůli Christianovi Clavierovi, kterého hlavně teď staršího v těchto  rolích upjatých puritiánů fakt můžu. Žádná velká očekávání jsem neměl.  Domníval jsem se, že prostě postačí, když to bude taková pohodová oddychovka a trošku si užiju Claviera. Je asi normální, že rodinné dovolené bývají komplikované a  když si odmyslím ty dealery,  zbude mi v rámci formy a záměření ještě celkem ucházející komedie, která občas pobaví (návštěva Clavierových rodičů), občas je trapná (zalití hovny - fekální humor hůře snaším), hodí se třeba na nějaké společné nenáročné sledování (s kámošena/s rodinnou/na letní kino/jako kulisa), ale ani samotného mě neurazila  a Clavier si odehrál svůj standard. Jeho podbízení dětem bylo vtipné. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie s CH. Clavierem. Jde o takovou typickou komedii s tímto hercem, nic převratného se nekoná, o něco horší než Co jsme komu udělali, ale pořád to má svoje kouzlo, náboj a vtip. Některé scénky bych možná vynechala (např. neustále se opakující scény s drogami), něco bych přidala - nějaké to vodní dobrodružství (např. takové vodní lyže, či podobná aktivita v podání doktora F by byla super) a měli bychom top komedii. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že Christian Clavier to už zabalil a zameral sa už iba na také jednoduchšie komédie s jednoduchými gagmi. Ale v jeho prípade to ešte stále celkom funguje. Pokiaľ hľadáte oddych a príjemný relax nad blbinkou v prostredí slnkom zaliatej Ibizy, tak toto je to pravé. Priemer. 60/100 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie! Francouzi letní veselohry skutečně umí a tohle je ultimátní prázdninová pohodovka. Začíná to už skvělým songem od Miky, pokračuje to krásnou reklamou na Ibizu a končí to dalším excelentním koncertem Christiana Claviera. Skvělí jsou i ostatní herci a taky děj, ačkoliv nijak originální, je zatraceně příjemný a já se u něj fakt bavil. Stopáž je sympatická a tvůrci v tomto filmu vsadili absolutně na jistotu. Vyšlo to výborně, jen škoda toho fekálního konce, to bylo spíše trapné a upřímně se to ani moc nehodilo. Jinak je Ibiza ale opravdu velmi příjemná podívaná, kterou si brzy zopakuju. 80 %. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se nachází potitulkové scény. (Zix.)
  • Premiéra filmu proběhla 2. července 2019 v Montpellieru ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno