Reklama

Reklama

Let's Dance

  • Francie Let's Dance
Trailer 2

Obsahy(1)

Joseph se kvůli své vášni pro hip-hopový tanec rozhodne odmítnout práci v rodinné firmě a zkusit štěstí v Paříži. S přítelkyní Emmou a nejlepším kamarádem Karimem se připojí k přednímu pařížskému breakerovi Yourimu, aby se pokusili zvítězit v mezinárodní hip-hopové soutěži. Během příprav na akci ale nic nejde podle plánu – Emma podvede Josepha s Yourim a skupina se rozpadne. Když si jej pod svá křídla vezme bývalý baletní mistr Rémi, Joseph objeví svět klasického tance a seznámí se s okouzlující Chloé, která se připravuje na konkurz do Newyorského baletu. Díky tomuto setkání, na jehož základě se zrodí nesourodé spojenectví hip-hopu a baletu, se Joseph prosadí jako tanečník a vůdce a získá uměleckou legitimitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (14)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné pokoukání po pěkných klucích. 1) Na můj vkus obsahuje tato evropská verze amerického tancování málo tanečních scének. Zamlouvaly se mi vlastně jenom dvě: verze s Yourim a potom poslední číslo._____ 2) Zaujala mě 91letá (!) Line Renaudová (bělovlasá Emmina babička)._____ 3) 26letý trošku přesvalený Rayane Bensetti (Joseph, hlavní role) se mi fyzicky líbí a v roli celkem obstál, i když neoslnil._____ 33letý choreograf, otevřený homosexuál Mehdi Kerkouche (Karim, druhý tanečník s Josephem) a 33letý Brahim Zaibat (černoch s melírem Youri) byli další pěkní kluci. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je nesympatický pako, který se neumí rozhodnout a chová se jak rozmazlený fakan. Ona je sice krásná a sympatická, ale má vyloženě vedlejší roli. Tanečních scén zase není tolik a s přehledem nejzajímavější je hned ta v úvodu bez střihu a závěr je vyloženě wtf. Taneční filmy mám celkem rád, ale musí obsahovat taneční čísla a trochu té "povinné" romantiky. Tady nebylo ani jedno.. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme je najzaujímavejšou časťou tá kombinácia dvoch odlišných tanečných štýlov (hip-hop vs. balet). Ostatné veci (filmové aj nefilmové) sú už veľakrát videné a rozohrané pasáže, bez snahy byť trošku odlišným. Skalný fanúšikovia tanečných filmov v tom však niečo určite nájdu. Dôraznejšie herecké výkony neočakávajte. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebola to až taká hrôza, ako som čakal, a fanúšikovia trash kultúry tak do sedemnásť-osemnásť rokov sa dokonca môžu zabaviť. Mentálne vybavenejší jedinec sa časom môže cítiť ale čoraz trápnejšie, pretože toho núteného humoru tu je hojne a tanečky začínajú čoraz viac primomínať skôr pohyby po riadnej dávke halucinogénu. A nabúchaný debilko s fúzikom podvodníka je tak nesympatická postava, že len málo divákov nerozbije obrazovku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzská verze Let´s Dance je poměrně fajn. Herci jsou sympatičtí, taneční čísla skvělá a finále je netradičně originální. Vše ostatní zde nemá cenu ani hodnotit, ale alespoň jsem se příjemně zabavil. Fajn oddechovka. Příběh**, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí*. 6/10. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama