Reklama

Reklama

Dark Light

Trailer

Na farmě žije žena s dcerou. Když v poli uvidí podivné světlo, začnou se v jejich domě dít zvláštní události a dcera zmizí. Policie však nevěří, že dívka byla unesena něčím z jiného světa, a zatkne zoufalou matku. Ta ale uteče z vazby, aby zjistila, co se stalo, a našla svoji dceru. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Ajaj nakoniec len naivné béčko. Kde sa to všetko naokolo dosť miesi, bije, lepšie chvíľky sa stretavajú s takými tými nevyhnutne hlúpymi, ktoré dosť podrážajú nohy. Aký taký potenciál ostal dosť uležaný pri zemi. Vysávači duší boli ďaleko efektívnejší / účelovejší u Doktora spánka. /40%/ ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ukázkovej příklad filmu, u kterýho nesmí divák myslet. Děr v logice je tu totiž tolik, že se nedají spočítat. Je to ale řemeslně skvěle natočený, má to solidní drajv a pořád se něco děje. Povedenej je i casting a vzhled monster. Upřímně, viděl jsem mraky kinofilmů, který byly natočený hůř než tohle. Pokud chtějí točit druhej díl, jsem pro. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Zas scénář, který by vystačil tak na 40minutový díl nějakého mysteriozního seriálu, takže hlavně v úvodu hromada vaty, a časem přibývající nelogičnosti - třeba když se dostane policie do domu konspirátora, jak se holka dostane domů dřív, než tam přijede policie? A ta tři světla skrývající se v kukuřici, proč nepřišla na pomoc? A kde potvora v širém daleké okolí mohla ukrást tolik dětí, jak se tvrdí? A ta potvora v domě, jak ona telepaticky otevírá dveře a zhasíná světlo? A je teda vidět, nebo není, jak se tvrdí? A ta máma fakt ani jednou neměla strach, že pořád jedná jak naštvaný Rambo při odplatě? A maminka, která v tom domě žila jako malá, si tehdy ničeho nevšimla a ji nikdo neunesl? Divné, ne? Nakonec není ani vysvětlené, jak ty bytosti fungují, na základě čeho, a když mají rády světlo, proč žijí pod zemí atd., atd. A čím, to že děcko za dva dny potvora nevysála, ale dospělé vysaje za pár sekund? Samé otázky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem nějakou dobu odkládal, protože jsem byl přesvědčený, že zas půjde o nějakou nízkorozpočtovou kravinu točící se okolo mimozemšťanů. Ohlasy na internetu taky nebyli zrovna moc příznivé a přesto jsem byl po jeho skončení docela mile překvapený. Zas až taková hrůza to nebyla a docela jsem se u jeho sledování i bavil. Režisér už nějaké zkušenosti z hororových vod měl, takže nebyl úplný zelenáč a přesně věděl, co má divákům nabídnout. Rozpočet vskutku moc velký nebyl, ale našlo by se tu pár opravdu povedených scén a ani atmosféra nebyla nejhorší.    Začátek lehce navnadí, ale potom se vrátíme zpět v čase, abychom se postupnými krůčky dostali až k samotnému velkému finále. Ústřední dvojice matka a malá dcerka mi tentokrát byla celkem sympatická – hlavně tady nešlo o žádného rozmazleného fracka, ta ženská to taky neměla v životě zrovna jednoduché a já se těšil, jakéže tajemství se skrývá v poli za domem, potažmo jak se později ve filmu dozvíme, přímo pod ním. Je ale pravda, že ty světla v poli si mou důvěru zrovna moc nezískali, stejně jako několik do očí bijících scénáristických kiksů. Naprosto hluché místa však často střídali ty jenž sebou přinesli dobrou atmosféru i trochu toho napětí a zhruba za polovinou začal film gradovat.    Vzhled pradávných humanoidů, kteří vysávali ze svých obětí životní energii, nebyl nikterak okouzlující, ale už jsem viděl i mnohem horší „monstra“. Bylo to něco víc, než jen herec navlečený do kostýmu s halogenkou na čele, jak někteří napříč internetem popisují. Sice by jejich masky nejspíš žádnou cenu nezískaly, ale na to se historie ptát nebude. Svůj účel splnily, navíc tvorové zas až tak často vidět nebyli – nejvíc prostoru dostali až na konci filmu. Spíš mi vadilo, že se o nich nedozvíme skoro nic podstatného. Měli jsme tu jednoho odborníka na tyto tvory, ale ten se před kamerou moc neohřál, stejně tak se nedozvíme nic o jejich hnízdě pod domem, které posloužilo jen k vyvrcholení tohoto příběhu. To si jich vážně hlavní hrdinka nikdy nevšimla v dětství, ani když staré matce pořídili ten výtah? No otazníků tu byla celá řada, na které nikdy nedostaneme odpověď. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od tohoto filmu žiadny zázrak, ale zas ani takú blamáž, akú som dostal. Na filme nebolo nič pozitívne. Po obsahovej stránke je to strašne chaotické, vobec tu nieje upozornene, čo je začiatok, stred či koniec. A tak divák nemá šancu sa z toho vysomáriť. Postavy sa debilnejšie chovať ani nemohli a niektoré sceny boli naozaj celkom mimo a nedávali vobec zmysel. Režisérovi by som doporučil, aby si ten jeho zázrak ešte raz pozrel ako celok a uvedomil by si, že je to riadna sračka. Tie príšerky boli naozaj trápne, nechapem ľudí, čo majú maličký rozpočet, a aj tak sa rozhodnú točiť film o votrelcoch a potom to dopadá, presne takto. Kukuričné pole a podzemne chodby domu, mali akú takú atmosféru, tak slabulinké 2* dám, mám dobrú náladu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama