Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Za souhvězdím orla (S01E07)

(epizoda)
  • USA Beyond the Aquila Rift

VOD (1)

Obsahy(1)

Posádka roky cestovala několik světelných let neznámým kurzem. Teď se snaží přijít na to, jak daleko se dostali. (Netflix)

Recenze (70)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdejší animace mi připomněla nejznámější díl Animatrixu, kde člověk v některých scénách prostě není schopen rozezna, zda se jedná o skutečnost či animaci. Zdejší zvrat je poněkud předvídatelný (kdo má nakoukáno, ví, co z takovehlého probuzení většinou bývá), každopádně pointa má koule (pro hlavního hrdinu je to happy-end). Sci-fi, jehož převedení do filmu by mělo úspěch. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlím, zda jsem někdy viděl něco animovaného vypadat tak úchvatně a realisticky... Dokonce i ta ženská vypadá tak, jak normální ženská a ne nějaká diva. I příběh je od začátku zajímavý. Opravdu špičková kvalita animace, kterou prostě ohodnotím nejvýše, jak jde (naštěstí není děj také nikterak strašný) a nelituji toho. Tohle se prostě povedlo. ()

Reklama

laserr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10, 5. nejlepší díl. Hodně dílů působí spíš jako koncept než jako celá short story, ale tady mi to vadilo asi nejvíc. Možná je to vlastně hrozně dobrá vizitka, že jsem byl na konci dílu dost naštvaný, že to není začátek celovečerního filmu, nicméně ta pachuť už mi na jazyku zůstane, kdykoliv si na tento díl vzpomenu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se to tak neopájelo skoro-reálnou animací a zbytečnostmi (sexuální scéna - která je navíc zanimovaná dost nerealisticky, oproti zbytku) a místo toho to od samého začátku budovalo mysteriózní atmosféru a nejistotu v tom, co se vlastně děje, tak by se mi to líbilo fakt hodně. Takhle to ale bylo jen nijaké čekání na skvělý závěr. A to mi opět na víc jak tři hvězdy nevychází. Silné 3* ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, už jsem myslela, že to, na co čekám poslední 3 díly nikdy nepřijde a je to tu. Zatím bezesporu nejlepší díl společně s prvním. Příběh skvělej, animace na orgáč a ta atmosféra.. Navíc tam byly kozy, sex a skvělá hudba. Doufám, že bude víc takovejch temnejch dílů se skvělým plot twistem. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Postavy Thoma a Grety jsou vytvořeny podle jejich motion capture herců Henryho Douthwaita a Madeleine Knight. (LUKICKK)
  • V epizodě zazní píseň „Living in the Shadows“ od Matthewa Perrymana Jonese. (Duoscop)

Reklama

Reklama