Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Za souhvězdím orla (S01E07)

(epizoda)
  • USA Beyond the Aquila Rift

VOD (1)

Obsahy(1)

Posádka roky cestovala několik světelných let neznámým kurzem. Teď se snaží přijít na to, jak daleko se dostali. (Netflix)

Recenze (70)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdejší animace mi připomněla nejznámější díl Animatrixu, kde člověk v některých scénách prostě není schopen rozezna, zda se jedná o skutečnost či animaci. Zdejší zvrat je poněkud předvídatelný (kdo má nakoukáno, ví, co z takovehlého probuzení většinou bývá), každopádně pointa má koule (pro hlavního hrdinu je to happy-end). Sci-fi, jehož převedení do filmu by mělo úspěch. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, už jsem myslela, že to, na co čekám poslední 3 díly nikdy nepřijde a je to tu. Zatím bezesporu nejlepší díl společně s prvním. Příběh skvělej, animace na orgáč a ta atmosféra.. Navíc tam byly kozy, sex a skvělá hudba. Doufám, že bude víc takovejch temnejch dílů se skvělým plot twistem. ()

Reklama

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temná, ponurá a zaručeně nejlepší epizoda, strhující naprosto ve všech ohledech. Excelentní realistická animace? Ano. Dobře zvolená hudba s písničkou, kterou nedostanete z hlavy? Ano. Zajímavé postavy s kvalitními dialogy? Taky. Výborný příběh s pointou, která vám vezme vítr z plachet? Jo, to všechno tu je. Geniální jízda od začátku do senzačního konce. A čím víc si k tomu zpětně najdete, o to chytřejší se vám to bude zdát. Klobouk dolů. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se to tak neopájelo skoro-reálnou animací a zbytečnostmi (sexuální scéna - která je navíc zanimovaná dost nerealisticky, oproti zbytku) a místo toho to od samého začátku budovalo mysteriózní atmosféru a nejistotu v tom, co se vlastně děje, tak by se mi to líbilo fakt hodně. Takhle to ale bylo jen nijaké čekání na skvělý závěr. A to mi opět na víc jak tři hvězdy nevychází. Silné 3* ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální grafika na naprostém maximu. Děj sice neoslní a fakt, že si autoři jen na něco hrají (jako fakt si po sexu natáhli oba trencle?) trochu uráží (pokud nemají koule na to ukázat koule, nemají se do oblasti sexu ani pouštět). Fakt, že ignorují nulovou gravitaci taky neprospívá. To zpracování ale válcuje vše a řadí epizodu mezi ty nejlepší. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní píseň „Living in the Shadows“ od Matthewa Perrymana Jonese. (Duoscop)
  • Postavy Thoma a Grety jsou vytvořeny podle jejich motion capture herců Henryho Douthwaita a Madeleine Knight. (LUKICKK)

Reklama

Reklama