Reklama

Reklama

Patients of a Saint

  • Velká Británie Inmate Zero
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (14)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ta "Skinhead O'Connor" v hlavní roli byla fakt rozporuplná. Nejdřív odmítne šanci na doživotí a radši si zvolí smrt na el. křesle a potom bojuje o holej život včetně svý holý hlavy jak vzteklá. I když vzteklá vlastně zas tak moc né, spíš jen tak lážo plážo sem tam někoho sundá a mezitím vzpomíná na pláž, kde se na ni chechtá nějaká zmoklá bába. Asi jsem si někde uprostřed musel dáchnout, pač jsem věděl piču, co to mělo jako znamenat. Dívat se na to ale dalo, kamera zas tak hrozná nebyla a od půlky se to tam různě mydlí a pobíhá se sem a tam, co interiéry několika pronajatejch chodeb věznice dovolej a pro citově labilnějšího diváka je tu připraveno i pár ronicích momentů, takže ty dva pruhy na pyžamu to dá :-D ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tentokrat tu mame zombie horor z Anglicka,ktory sice nebol zly,lenze bolo zjavne,ze bol nizsi rozpocet a aj niektore dolezite veci sa diali mimo kameru,co bolo na ho*no,no na druhej strane masky boli fajn,krvi dostatok,taktiez sa stale nieco dialo,cize sa clovek nenudil,z toho teda vyplyva,ze sa jedna o priemer,ak by to dostal do ruk nejaky slavnejsi reziser,urcite by sa jednalo o vydarenu zalezitost,co sa tyka tohto zanru...:-) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodně nezážitný zombie horor. Kdyby se vyhodnocovala kategorie kde jsou nejdebilnější a nejstupidnější zombie tohle bude na předních příčkách většina těch zombie tam jen stojí jak tvrdé y jedna dokonce neumí ani chodit (ne invalidní vozík nemá) a celkově jsou asi tak nebezpečné jak malá holčička s lízátkem.Ve filmu není komu fandit máme tu nevinně odsouzenou blbku bez charisma černou tlustoprdku s nulovým hereckým výkonem , tupou blondýnu , transsexuála (chlápka co se obléká a líčí jak ženská) , doktora se svědomím nebo i bez, když to schvaloval, němou černošku a na závěr vedoucí věznice co si chtěla ochočit svou zombie matku. 5 procent za zombie kuchaře ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neskutočná ale naozaj neskutočná nuda. Hrozní, nesympatickí herci v béčkovom zombie braku. Hrozne dlhé a snáď nekončiace no a ako sa to vlečie, ak si to pustíte unavení zaručene zaspíte. Fandiť sa nedá nikomu, keby tam tak dali aspoň peknú herečku aby sa bolo načo pozerať. Maximálny súhlas s Livingdeadom koniec som už len pretáčal. 1* aspoň za masky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pro nízkorozpočtové nekomerční horrory a scífka mám slabost a odpustím jim mnohem víc nedokonalostí ba i vyložených chyb, než mainstreamovým komerčárnám s všelijakými hereckými primadonami. A tahle britská nadšenecká zombiárna se zjevnou láskou tvůrců k žánru mě bavila mnohem víc, než leckterý namachrovaný blockbuster. Tagy: blízká budoucnost (nebo alternativní současnost), od světa odříznutý ostrov daleko od irských břehů, ženský blok věznice odsouzenců na smrt, propuknuvší zombie nákaza, skvělé masky, nenáročná psychologizace postav, střílečka, masakr, nemilosrdný závěr, zajímaví neznámí herci a herečky. To zní dobře, ne? ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama