Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dle pověstí existují bytosti zvané Krasue. Krásné ženy, jejichž hlava se v noci oddělí od těla a živí se krví a vnitřnostmi. Jednoho dne dorazí do malé vesnice lovci, kteří tyto bytosti loví. Společně s nimi přichází Noi (Oabnithi Wiwattanawarang). Dávný kamarád Jerda (Sapol Assawamunkong) a dívky Sai (Phantira Pipityakorn), do které je Jerd zamilovaný. Nadcházející události změní životy nejen jim, ale všem ve vesnici. Lov na Krasue začíná. (Martrix)

(více)

Recenze (17)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Nooo, měním hodnocení na 1 hvězdu... Přišlo mi to jako totální kravina, ale když jsem začala přemýšlet, kde se v Thajcích berou takovýhle nápady, začala jsem hledat nějaké informace, zda není film inspirován něčím mýtickým z Asijské kultury, nebo zda se režisér neinspiroval nečím hlubším. Nooo, a ono jo. A můžu říct, že film je dle této myšlenky zpracován velmi poctivě.. Nicméně to nemění nic na tom, že mě film opravdu nebavil, a už vůbec ne ti amatérští herci.. Film působí spíše jako pohádka. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Je to takový celý zvláštní tím, že to je vlastně dost nevýrazný. A sice to má hororový prvky, chvílema je to třeba překvapivě brutální a podobně, ale celkově mi to přišlo jako taková romantická pohádka ... Smutná a na hovno, z blbý vesnice, tři mladí lidi jsou zkoušeni fakt blbým osudem ... Co mě na tom úplně zabilo, tak stopáž dvě hodiny. To bylo fakt moc. A celkově prostě ... nemá to "ščávu" pořádně atd. Zas ale špatný to není. Pokud teda divákovi nevadí lidé asijského původu. Klasický Thajsko. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snažil som sa tomu ísť naproti. Lebo ten film si to vyžaduje. Ale nedalo sa. Po prvej hodiny prišli výraznejšie logické kiksy a zvraty, ktoré síce umocňovali vzťahové línie, ale v rámci toho, o čom film bol, pôsobili vyslovene smiešne. A to ani nehovorím o fakte, že je to žánrovo nevyvážené. Scenár bol možno fajn. Určite ponúkal hru s pravidlami. Mohla to byť chuťovka typu Od súmraku do úsvitu len na Thajský spôsob. Budhistického mnícha s brokovnicou to má. Lenže Mongkolsiri nevie režírovať. Nevie podávať informácie. Jeho tempo je mdlé a nudné a prechod medzi žánrom romance/horor pôsobí ako z dvoch odlišných ale rovnako zlých filmov. Sa čudujem, že som to dopozeral bez toho, aby ma to nudilo, alebo aby som bol nasratý. Každopádne jedna z tých vecí, čo ide úplne mimo mňa. Hlavná herečka je ale pekná. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu civilní, trochu ponuré, trochu pohádkové, trochu krvavé a dokonce i trochu úchylné a rozhodně trochu (víc) ubulené. Nemůžu tomu upřít originalitu a zajímavou atmosféru, ale film by zasloužil prostříhat, protože ty 2 hodiny na mě působily spíš jako 3. Digitální efekty jsou překvapivě fajn, fyzické masky působí naopak dost směšně. Herecky je to příjemné, prostředí exotické, i když komorní. Cením využití thajské mytologie a příběh, který kombinuje prvky jak mysteriozní, tak romantické. Celkově by to bylo hodně fajn, jen kdyby se to tak strašně netáhlo... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah mě značně zaujal. Horší už je to z filmovým zpracováním. Krasue: Inhuman Kiss je něco mezi hororem, pohádkou a romancí. Nemám nic proti filmům, který koketujou s více žánry. V tomhle případě to ale zrovna moc nevyšlo. Snímek navíc zabíjí zbytečně přepálená stopáž, kterou bych minimálně o 30 minut zkrátil. Pověst je to věru zajímavá a pro filmový plátno jako stvořená. Tohle zpracování ale nemá ten patřičnej tah na bránu. Což je opravdu škoda, protože Krasue by si určitě zasloužila lepší film popřípadě bych bral i nějakou minisérii. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo od 11. února do 28. dubna 2018 v Thajsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama