Reklama

Reklama

After Midnight

  • USA Something Else (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Barlow je zapadákov na konci sveta, z ktorého však Hank (Jeremy Gardner), neplánuje odísť. Má tu všetko, čo potrebuje k životu a k šťastiu. Svoju frajerku Abby (Brea Grant), svoj bar, veľký barák uprostred lesa a kamošov, s ktorými chodí na poľovačku. Abby to ale vidí úplne inak. Už desať rokov je vo vzťahu, ktorý, zdá sa, nikam nesmeruje. Iné kamarátky už dávno majú rodiny a deti. Jedného rána zmizne a jediné, čo po nej zostane, je odkaz napísaný fixou na chladničke, že sa čoskoro vráti. Zatiaľ čo dni plynú a Hank čaká na Abby, neznáme monštrum ho chodí vždy po polnoci strašiť k dverám jeho rozpadajúceho sa baráku. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (30)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jména Justin Benson a Aaron Moorhead mezi producenty tohoto indie filmu dávají znát, že nepůjde o zrovna jednoznačně uchopitelnou a přímočarou hororovou podívanou. A taky že vůbec. After Midnight je prakticky malá vztahová konverzačka, jen zlehka okořeněná hororovými motivy, které v kontextu příběhu nakonec vyznívají spíše metaforicky a rozhodně nezastávají funkci atrakce. Proto si u tohoto filmu přijdou na své spíše milovníci svérázně pojatých romantických dramat než třeba běžní hororoví fandové. [Sitges 2019] ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vlastník baru je stalkován záhadným monstrem. Nakonec Je to jednak sladké romantické drama pocházející ze skutečného života a jednak napětí z neznámého monstra.Po "After Midnight," on i publikum si říkají jestli je skutečná láska mytická. Film vykolejí pomalu ale jistě. Je to podivný hybrid vznešených záměrů. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Kua,horor? Kde? Tohle je prostě pokus o nízkorozpočtovou romanťárnu stylu Hank miluje Abby, Abby odejde, Hankovi něco v noci chodí škrábat na dveře, Hank se opije s místním Jankem Vyskočem, SPOILER SPOILER Abby se vrátí a Hank zabije děsy v sobě a může se konat svatba. Jako fakt? Ani té přírody tam moc není a napínavé je to asi jako hodina vyučování občanské výchovy na základní škole. Fuj! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stačí se podívat na poster a o původu monstra je jasno. Melancholií rvané srdce (a možná i trochu toho chlastu).. Chytrý scénář zhmotněný sebejistou režií, pravidelné dávky buranství od burana Wadea a horor jen jako metaforická berlička pro civilně pojaté romantické drama, kdy probublá na povrch jeden z možných problémů při dlouhodobějším vztahu a sice rozdílná míra sebeobětování potřebám protějšku. Při závěrečném karaoke mělo být dle tvůrců použito (Everything I do) I do if for you od Bryana Adamse, ale práva by byla dražší než samotný film a tak musela být zvolena jiná varianta. I toto leccos napovídá o kouzelném charakteru Gardnerova snímku.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Zpočátku skvělé a dokonce i dost napínavé. Byly zde velice povedené a vcelku vtipné rozhovory, skoro jako z Tarantinových filmů. Bohužel však to, co tvůrci pečlivě budovali zničili v samotném závěru. Nejsem si jist, jestli to bylo celé myšleno jen jako vtip, ale v tom případě jsem ho asi nepochopil a konec se mi tak ani trochu nelíbil. 53% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama