Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární houslista Jan Hrubý oslavil sedmdesáté narozeniny. K této příležitosti mu byl uspořádán koncert, na který přijala pozvání celá řada muzikantů spojených s jeho bohatou životní cestou. Vznikla tak ojedinělá událost, která je bezpochyby nevídaným a unikátním hudebním zážitkem. (Česká televize)

Recenze (4)

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Neskutečná krása! Kromě Jana Hrubého potěšili všichni přítomní, škoda, že Špejchar blues už nemohl zaznít s kytarou Radima Hladíka. Na loňském koncertu pana Hrubého v našem městě s ním hráli Ondřej Fencl (klávesy, kytara) a Sean Barry (keltská harfa). Jan Hrubý během koncertu nepronesl jediné slovo, věnoval se pouze svým housličkám. Zážitek! ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jan Hrubý nestárne. Je mu sedmdesát, vypadá na osmdesát a stejně vypadal už v devadestých letech, kdy jsem se s ním poprvé setkala. Jak je vidět, cigaretový kouř a alkohol konzervuje. ()

progression 

všechny recenze uživatele

Skvělá přehlídka mnoha Osobností, které stárnou jako víno, své (hudební) poslání si náramně užívají a svoji náladu i nesporný hudební um velice úspěšně přenášejí na diváky/posluchače všech generací. "Variace na renesační téma", "Špejchar blues" a spousta dalších pecek, ale hlavně báječné pohlazení po duši pro všechny jejich příznivce, ale zdaleka nejenom pro ně. Jen houšť a větší kapky, ve společnosti neustále "masírované" negativními zprávami je tohle jeden z nejlepších letkvarů optimismu. ()

Reklama

Reklama