Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec si neumím představit, že bych přišel k domině a v té místnosti by jí hlídal teplej chlap a ještě ke všemu takovej smeták jako tady hlavní hrdina. To jsem byl docela v šoku, že to klienti akceptovali, jinak postavy napsaný dobře, šlo to udělat určitě vtipněji, ale nakonec mám dojem, že tam prioritně nešlo o humor, ale o to přiznat si kdo jsem a jak se s tím ve společnosti vyrovnat. Čili tuctové téma. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% - Tam, kde by s delší minutáží nebo větším počtem epizod přišel nevyhnutelný útěk do nimrání se v roztodivných klientských praktikách, tam má Bonding čas adekvátně říznout charakterům do povah, rozházet je na pole vztahů, kariér, cílů a mindráků a ještě občas trefně, občas nechutně a občas klidně i příjemně mimózně diváka rozesmát. Jednohubky od Netflixu jsou sázka do nepředvídatelně loterie témat i kvality, tentokrát jde ale o trefu téměř do čistého středu. 2. série - 40% - Snad za to může téměř dvouletá pauza, ale tohle není ten seriál, který jsem doporučoval jako nečekanou trefu. Ústřední školící linka je křeč, která ani nedává smysl, ze sympaťáka Douga je trouba a Pete je místo dějového tahouna podivnou kombinací narcise a degradované postavičky s pár pokusy o vtip. Na to, kolik jsem si od pokračování sliboval, jsem ho v důsledku dosledoval téměř na sílu. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Byly tam věci, které mě pobavily (třeba spolubydlící, který tak dlouho žadoní o prst v zadku, až ho dostane), ale jako celek to vlastně žádný zázrak nebyl. Ono to možná souvisí s tím, že mi ty dvě postavy přišly příliš nereálné a asi i nesympatické, takže jsem se s nimi nijak zvlášť nesžil. Boření tabu samo o sobě na dobrej seriál nestačí. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, úžasně nekorektní seriál, jak píše Sinner ... Zhltl jsem to hned na jeden zátah a počítal jsem s tím. Noblesně nadlehčené, lehce cinklé, moderně pojaté a ještě navíc o lidské sexualitě. Co více si přát. Snad jsem čekal jen více rozvinuté ty příběhy, ale možná to tak schválně má být. Kdo máte v sobě nadhled, jistě se podívejte ... 9999 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako strašně vtipná komedie s absurdním nápadem a spoustou věcí, co se dají vymyslet, ale po druhém díle už je to čistě vztahové drama, které se o komedii moc neopře a o původní nápad taky ne. Paradoxně mi to ale až tak moc nevadilo, postavy jsem si oblíbil a vlastně jsem se i tak bavil, ale kdyby se to drželo svého původního motivu, byl bych spokojenější. Zoe Levin je výborná a přirozeně krásná, takže se na seriál dobře dívá, a 15minutové díly jsou dalším pozitivem, proč do toho jít. Určitě většinu nenadchne, ale vyloženě ani nezklame. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama