Reklama

Reklama

NiNoKuni

Trailer 3

VOD (1)

Dva obyčejní teenageři se vydají na magickou výpravu, aby zachránili kamarádku a její alter ego z jiného světa. Ale cestu jim komplikuje láska. (Netflix)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (13)

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

S Wrath of the white witch má jen velice chabé pojítko a hlavně chybí nějaký charakter typu Drippy, který byste si na první dobrou oblíbili. Upřímně bych se raději podíval na filmovou verzi herního příběhu nebo na plnohodnotnou sérii, kde by byl prostor na pořádné vystavění postav a zápletky. Není to špatné ale zároveň ani neohromí, škoda. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Slabší příběh i provedení, celkově jsem postrádal náboj a poutavost a ač závěr měl něco do sebe, žádný extra zážitek si neodnáším. Ostatně hlavním důvodem ke zhlédnutí tohoto animáče byl pro mne skladatel a ač mistr Hisaishi složil velmi solidní hudbu, tomuto rozporuplnému dílu příliš v celkovém hodnocení pomoci nedokáže. Další bod dolů přinášejí Netflix titulky - tam asi nikdy nepochopí, že překrucováním jmen díru do světa neudělají a zde opravdu zaperlili - princeznu Astrid bych ještě nějak se skřípěním zubů skousnul, ovšem legendární meč Jitřenka? Omg... ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Film s dobrým námětem, který se však ztrácí v nudném a stokrát viděném scénáři o dobru a zlu ve středověkém fantasy království. Zprvu sympatické postavy začne časem zabíjet nelogické chování a nepřirozené dialogy, tempo děje zas s blížícím se koncem nekonečné a nudně animované souboje. Slabší tři hvědy a je dost možné, že bych šel ještě níž, kdybych si první zahrál hru. Samostatně však jde o dílo, které sice vyloženě nenudí, ale zítra už si jej nejspíš nebudu pamatovat. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tohle byl můj druhý výlet do světa Ni no Kuni, kdy jsem byl svědkem utváření království Evermore a proto mě tenhle počin tolik svými událostmi nepřekvapil a ani mě příliš nepotěšil. Je to jedna velká pohádka a tomu odpovídají i jednotlivé události, kdy se spíše dbá na boj dobra a zla, než nějakou hluboké fantasy drama. Vzhledem k tomu, že je to zpracované podle knih/her, tak o to je tu vidět rozdíl. Především je to vidět na délce tohoto počinu, kdy tento příběh si spíše zaslouží delší dobrodružné vyprávění a ne rychle odbytý příběh, takže by se spíše slušelo, kdyby autoři zvolili delší trvání v podobě dvou nebo tří klasických sérií, aby mohli postupně navršit jednotlivé věci (seznámí se světem, lidma v něm, historií, mechaniky, napětí a vžití se do postav a příběhu). Možná díky tomu jsem trochu více rozuměl tomuto prostředí více než ostatní, kteří viděli pouze toto. Animace se drží toho, co znám, ale z mého pohledu to není zrovna můj šálek animace kvůli velkému zaměření na ony oblé tvary a zveličování / zgrotestknění postav. Po hudební stránce je to pěkné, i když jsem čekal vícero známějších kouzelných tracků. ()

mp5991 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám jeden velký problém, a to, že skoro celá hlavní zápletka je postavená na různých přesvědčeních o fungování propojení světů, přestože realita je téměř od začátku tak očividná, až to bolí a tvůrcům se tak povedlo z jedné z postav (a tak trochu i ze sebe samých) udělat naprostého idiota. Jisté výhrady mám i k závěrečnému vysvětlení, to sice není předvídatelné, ale především proto, že nedává smysl. Chybí bližší seznámení s postavami, takže je vám vlastně úplně jedno, co se s nimi stane. Dějové zvraty ke konci mají asi stejnou atmosféru, jako kdybyste si o nich četli na wikipedii. Jediné, co trochu stálo za to, byl hlavní záporák, i když taky nic světoborného. Nápad to přitom nebyl vůbec špatný, i animace vypadá celkem slušně, ale jako celek to prostě nefunguje. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama