foto

Maaja Sakamoto

  • nar. 31.3.1980 (41 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Shin Evangelion gekijōban:||
2019 NiNoKuni
2018 Gekidžóban Nanacu no taizai: Tenkú no torawarebito
2017 Kurošicudži: Book of the Atlantic
Owarimonogatari (TV film)
2016 Arslan Senki (2016)
Monster Strike The Movie: Hadžimari no bašo e
Persona 3 the Movie #4 Winter of Rebirth
Příběh jizvy
2015 Code Geass: Bókoku no Akito 3 – Kagajakumono ten jori ocu
Code Geass: Bókoku no Akito 4 – Nikušimi no kioku kara
Ghost in the Shell: nový film
Persona 3 the Movie #3 Falling Down
2014 Kurošicudži: Book of Murder
Kókaku kidótai: Arise – Border 3: Ghost Tears
Kókaku kidótai: Arise – Border 4: Ghost Stands Alone
Persona 3 the Movie #2 Midsummer Knight's Dream
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda – Shin Zvezda daisakusen
Tsukimonogatari (TV film)
2013 Code Geass: Bókoku no Akito 2 – Hikisakareši jokurjú
Gekidžóban Kara no kjókai: Mirai Fukuin – Extra Chorus
Kara no kjókai: Mirai fukuin
Kókaku kidótai: Arise – Border 1: Ghost Pain
Kókaku kidótai: Arise – Border 2: Ghost Whispers
Star Driver: The Movie
Vesmírný pirát Kapitán Harlock
2012 Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
Evangelion šin gekidžóban: Q
Fuse teppó musume no torimonočó
Minori Scramble!
2011 Appleseed XIII: Jogen
Appleseed XIII: Juigon
Black Jack Final
Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
Kimi to boku
Kuroshitsuji II: Ciel in Wonderland (Kōhen)
Kuroshitsuji II: Making of Kuroshitsuji II
Tekken: Blood Vengeance
2010 Kuroshitsuji II: Ciel in Wonderland (Zenpen)
Kuroshitsuji II: Phantomhive ie e yōkoso
2009 Evangelion šin gekidžóban: Ha
Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Go)
Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
Kemono to Chat
Kuroshitsuji: Sono shitsuji, kōgyō
Tecuwan Birdy Decode: The Cipher
Tsubasa: Šunraiki
2008 .hack//G.U. Trilogy
Gekidžóban Kara no kjókai: Bókjaku rokuon
Gekidžóban Kara no kjókai: Cukakú zanrjú
Gekidžóban Kara no kjókai: Mudžun rasen
Ghost in the Shell 2.0
Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Toki den
Takane no jitensha (TV film)
2007 Gekidžóban Kara no kjókai: Fukan fúkei
Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Zen)
Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raōden - Gekitō no shō
2006 Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2005 Cubasa Chronicle: Tori kago no kuni no himegimi
Final Fantasy VII: Advent Children
Gekidžóban xxxHOLiC: Manacu no joru no jume
Saint seija: Meió Hades meikai hen
2004 Top o Nerae 2! Diebuster
2003 .hack//GIFT
Kanon kazahana
Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2000 Escaflowne
Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
Kita e: Pure Session
1995 El-Hazard: The Magnificent World
Ghost in the Shell

TV seriály

2021 Bišónen tanteidan (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Hanjó no jašahime: Sengoku otogizóši (TV seriál)
Seššómaru no musume de aru to iu koto (E24)
Sanhime no gjakušú (E23)
Ubawareta fúin (E22)
další epizody (7)
Fruits Basket (TV seriál)
Episode 25 (S03E25)
Episode 24 (S03E24)
Episode 23 (S03E23)
další epizody (25)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Minna ga kimi no čikara ni naru (S04E12)
Kami to taidži suru hito (S04E11)
Šúkecu suru monotači (S04E09)
další epizody (9)
2020 Fugó keidži – Balance: Unlimited (TV seriál)
Kagajaku mono subete kin ni arazu (E11)
Džinsei wa, sacutaba ni surikomu jó na mono dža nai (E10)
Joigoši no zeni wa motanu (E08)
další epizody (7)
Oda Cinnamon Nobunaga (TV seriál)
Yesterday wo utatte (TV seriál)
Fruits Basket (TV seriál)
Mattero Tororo Sobā! (S02E05)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Bósó suru ai (S03E24)
Jami ni igamu mono (S03E23)
Senka no Britannia (S03E22)
další epizody (12)
2019 Bem (TV seriál)
Fate/Grand Order: Zettai madžú sensen Babylonia (TV seriál)
Hošiai no sora (TV seriál)
Kacute kami datta kemonotači e (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Ai wa Otome no Čikara (S03E12)
Onnentači wa Nemuranai (S03E11)
Sore wa Bokura no Ikirumiči (S03E10)
další epizody (12)
2018 Cutie Honey Universe (TV seriál)
Anata wa kibó o močikaeru (E12)
Anata wa akumade wataši no mono (E11)
Anata no omoijari, hagemaši ni kanša šimasu (E10)
další epizody (12)
Koneko no Čii: Ponponrá dairjokó (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Dokud jsi tu se mnou (S02E24)
Hrdina povstává! (S02E23)
Návrat hříchů (S02E22)
další epizody (24)
2017 Fate/Apocrypha (TV seriál)
Apokurifa (E25)
Seihai Sensō (E24)
Kanata e To (E23)
další epizody (25)
Made in Abyss (TV seriál)
Re:Creators (TV seriál)
2016 Adžin (TV seriál)
Fune o amu (TV seriál)
Kojomimonogatari (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponra daibóken (TV seriál)
Nanacu no taizai: Seisen no širuši (TV seriál)
Pokemon Generations (TV seriál)
God Eater (TV seriál)
Renge (E13)
Daiiči butai (E12)
Meteorite (E11)
další epizody (4)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
Episode 23 (S01E23)
další epizody (25)
Džakusansei million Arthur (TV seriál)
Ghost in the Shell: Arise (TV seriál)
Go! Princess Precure (TV seriál)
God Eater (TV seriál)
Sóma Schicksal (E09)
Tačibana Sakuja (E08)
Hokorobi (E07)
další epizody (9)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Captain Earth (TV seriál)
Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
Kōkaku kidōtai nyūmon Arise (TV seriál)
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda (TV seriál)
Šingeki no Bahamut (TV seriál)
2013 Coppelion (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
2012 Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Nekomonogatari (Kuro) (TV seriál)
Nisemonogatari (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
2011 Appleseed XIII (TV seriál)
Blade (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
Zuzčina ZOO (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Arakawa Under the Bridge*2 (TV seriál)
Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Kurošicudži II (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
2009 Canaan (TV seriál)
Saint seija: The Lost Canvas - Meió šinwa (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Chocolate Underground (TV seriál)
Gunslinger Girl: Il Teatrino (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Jednání (E03)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Kore ga oretači no Óran-sai (E26)
Host-bu kaisan sengen (E25)
Sošite Kjója wa deatta (E24)
další epizody (26)
Zegapain (TV seriál)
2005 Cubasa Chronicle (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
2004 Fantastic Children (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
2003 Suekko čónan ane sannin (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
Barom One (TV seriál)
Heat Guy J (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
RahXephon (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Kokoro tošokan (TV seriál)
1999 Medarot (TV seriál)
Omiši mahó gekidžó: Risky/Safety (TV seriál)
1998 Idžigen no sekai El-Hazard (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Mizuiro džidai (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (26)