Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážne nemám, čo vytknúť, nesmierne som sa pobavil. Je to šialené, bizarné, ale aj svieže a zábavné, presne takto som si seriál WandaVision predstavoval. Za mňa veľmi originálny počin od Marvelu, ktorý sa výrazne líši od zvyšku tohto univerza. WandaVision sa skrátka nebojí riskovať, či už žánrovo alebo formou vyprávania. Ústredná dvojica bola úžasná a chémia medzi nimi bolo parádna. Elizabeth Olsen to ťahal neskutočne, ale ani Paul Bettany nezaostával. Celkové čiernobiele prevedenie, ktoré nápadne pripomínalo sitcom z päťdesiatych rokov, bolo vskutku unikátne. Audiovizuálne spracovanie bolo mimoriadne nápadité a taktiež nechýba cit pre detaily. Tomuto sa hovorí dokonalá pocta starším sitcomom. Príbeh nám začína tak, že náš manželský pár sa presťahoval do krásneho malomesta Westview. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná mrdka ... originalita tomu rozhodně neprospěla ... ba úplně naopak ... ztráta času, talentu herců ... všeho ... strašný ... hrozný ... měli to udělat přímější, jednodušší, ... ne tenhle rádoby super promyšlený originální koncept ... to už můžu čumět na krok za krokem, nebo přátelé, nebo podobný vypatlávající hovna ... další díly to samé ... špatný úvod nabaluje další nudu a zklamání ... ()

Reklama

Kubajss_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že formát „Jak by vypadal komiksový seriál napříč televizní historií“ se mi líbil od úvodního traileru. No a tohle je přesně ono. Jenom se bojím, že kratší formát dílů s týdenními rozestupy může seriálu uškodit. Hlavně pro diváky, kteří neznají komiksovou předlohu, a tedy nemají tušení k čemu seriál směřuje nebo kde se odehrává. Ze stejného důvodu můžou působit logické chyby nebo chování postav jako mínus seriálu. Opak je pravdou. Všechno bude dávat smysl na konci a tohle je příjemný začátek. Herci i tvůrci si éru 50. let i přes krátký formát užili naplno. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divím se zdejším komentářům, protože za mě absolutní pecka. Kdyby tohle vysílali v padesátkách, byl by z toho hit, protože ty gagy jsou fakt perfektní a herci si to dávají na výbornou. Hlavně ale úžasně funguje to tajemno. Kde se vlastně všichni vzali? A Agnes? Něco mi říká, že do toho kolotoče nepatří. Ano, tohle jsem chtěl. Něco odvážně jiného. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych se přiznal, jsem silně zmatený, ale nemůžu si pomoct, bavilo mě to a rozhodně se těším na další díl... už teď čekám, co se z toho vyklube, jelikož všichni víme, jak to s Visionem dopadlo v Infinite War, a co má tohle kruci znamenat!? :D Mimochodem - přijde mi to, nebo třetinu dílu tvoří závěrečné titulky? :D ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Wanda a Vision mají v kalendáři označený 23. den, což odpovídá počtu dosud vydaných filmů v rámci Marvel Cinematic Universe. (Matej.Krajci)
  • V jedné scéně si můžeme všimnout, že se děj odehrává 23. srpna, což odkazuje na sešit „Avengers #238“, ve kterém byl Vision oživen po hibernaci. (Kubaaa97)
  • Celá epizoda je natočena černobíle až na jeden malý detail v „komerční přestávce“. Kontrolka na ToastMate 2000 bliká červeně. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama