Reklama

Reklama

VOD (1)

S cieľom zapadnúť vystúpia Wanda a Vision na miestnej talentovej šou ako kúzelník a jeho asistentka. (Disney+)

Recenze (62)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Opäť sa nachádzame na predmestí malého mestečka na prelome 60. rokov. Wanda aj Vision sa snažia začleniť do spoločnosti. Niečo už ale naznačuje že toto pozlátko je iba na oko. Prevedenie: To sitkomové, humorné niečo, sa mi teda vôbec nepáči. Popravde asi by som si to nešiel ani v dobe kedy to bolo populárne. Na druhej strane sa už konečne odkrýva realita a tam sa mi to začína veľmi páčiť. Pocity: Dúfam, že v ďalšej časti sa už viac odkryje realita a zistíme konečne prečo sú naši hlavný hrdinovia v trápnom sitkome. 55% ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prosím, vyčkejte." A na co mám čekat? Na co ? Nechápu, kam to směřuje, a děsně mě to štve. Nebaví mě na to koukat. Narážky nechápu. A nebaví mě všude číst, že musím vydržet, že se to rozjede, že pak pochopím Vandu. Já ji nechci chápat. Už jsem si našla, co z ní bude, a nepotřebuji k tomu tohle utrpení. V tomto díle byla scéna, kterou bych si kdykoliv jindy užila (Talentová šou), ale k tomuto seriálu začínám mít takový odpor, že nedokáži ani ocenit vtip. Nejsem jediná. Švagrová trpí se mnou a též má nechápavý výraz. Asi trpíme tím, že známe jen filmový Marvel. Komiksy jdou zcela mimo nás. ()

Reklama

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černobílý sitcom pokračuje! Druhá epizoda přichází ve stejném stylu jako ta první. Za mě je sice o trochu slabší, protože zápletka epizody mi nepřijde tolik vtipná, ale to je asi věc vkusu každého diváka. Krom toho se tu objevují další náznaky, že je něco špatně, které diváka udržují v napětí a jisté zvědavosti, kam to vše bude směřovat. ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já to miluju. Chápu, co se zdejším divákům nelíbí, ale já už dlouho prahnu po tom, aby Marvel zase začal být invenční a opouštěl své šablony. A to je WandaVision. Nejen, že je to úplně nový styl vyprávění, ale všechny kinematografické aspekty jsou perfektní. Kamera, hudba, herci...bomba. Storytelling, tajemno, záhady...neskutečný. Já už podruhé dostal přesně to, na co jsem se těšil. ,,Wanda...Wanda! Wanda, who did this to you?!" ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu zajímavé, že tvůrci dávkují nové informace po takových troškách. Takhle jsme celé dva díly lapeni v padesátkovém sitcomu a míra znepokojivosti zůstává znepokojivě nízká:)) Což je škoda. Pořád čekám, že se hodně přitvrdí, a závěr epizody tomu snad i naznačuje. Jinak jde ale o příjemnou podívanou, Bettany i Olsen jsou skvělí. /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !!:) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (20)

  • Reklama na kočičí vrhy tetičky A odkazuje na Agathu Harkness a její kočku Ebony, která byla v komiksech spojenkyní Wandy. (Kubaaa97)
  • Čas (2:42), ve kterém se objeví hodinky Strucker, odkazuje na sešit „Avengers #242“, v němž se Vision objevil v nově opraveném těle. (Kubaaa97)
  • Počáteční scéna, ve které Wanda (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany) spí v jednolůžkových postelích, odkazuje na seriály z 50. a 60. let. V amerických sitcomech totiž manželé spolu nesdíleli lože. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama