Reklama

Reklama

VOD (1)

S cieľom zapadnúť vystúpia Wanda a Vision na miestnej talentovej šou ako kúzelník a jeho asistentka. (Disney+)

Recenze (62)

KillHurt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když změna není patrná tak moc, tak způsob natáčení se změnil. Seriál přešel do 60. let. Objevilo se krásné animované intro, kamera nesnímá jen z jedné strany a děj se více odehrává v exteriérech. Je kouzelné, jak nenápadné náznaky problémů se objevují stále častěji a intenzivněji. Tahle epizoda mě definitivně zaháčkovala a těším se na další díly. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco zajímavější než úvodní díl. Vizuálně je to super, kulisy dodávají ten správný dobový dojem, kamera také věrná starým sitcomům (ovšem občas tam přimíchá moderní záběry, hlavně když k Wandě promlouvá rádio - Jess Hall odvádí práci na jedničku, palec nahoru), vtipy se daří, mrazí to ve správných momentech, postavy jsou zajímavé, a easter eggů plno. Někomu by se mohlo zdát, že děj postupuje pomalu, ale věřím, že v celkovém obrázku vše bude tak, jak má. Zatím velice solidní a ambiciózní práce. ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu zajímavé, že tvůrci dávkují nové informace po takových troškách. Takhle jsme celé dva díly lapeni v padesátkovém sitcomu a míra znepokojivosti zůstává znepokojivě nízká:)) Což je škoda. Pořád čekám, že se hodně přitvrdí, a závěr epizody tomu snad i naznačuje. Jinak jde ale o příjemnou podívanou, Bettany i Olsen jsou skvělí. /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !!:) ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já to miluju. Chápu, co se zdejším divákům nelíbí, ale já už dlouho prahnu po tom, aby Marvel zase začal být invenční a opouštěl své šablony. A to je WandaVision. Nejen, že je to úplně nový styl vyprávění, ale všechny kinematografické aspekty jsou perfektní. Kamera, hudba, herci...bomba. Storytelling, tajemno, záhady...neskutečný. Já už podruhé dostal přesně to, na co jsem se těšil. ,,Wanda...Wanda! Wanda, who did this to you?!" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v štýle danom pilotom, tentokrát je to ale možno ešte vtipnejšie. Epizóde dominuje vydarené kúzelnícke vystúpenie Wandy a Visiona, ktoré na prvý pohľad ale až tak vydarené nie je. Do hry sa zapája čoraz viac farebných prvkov a vtedy si môžete všimnúť aj príklon k realite v chovaní postáv. Len tie drobnosti, ako napríklad včelí muž, sú záležitosťou pre znalcov predlohy, ak ju nepoznáme, tak učme sa. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (20)

  • Čas (2:42), ve kterém se objeví hodinky Strucker, odkazuje na sešit „Avengers #242“, v němž se Vision objevil v nově opraveném těle. (Kubaaa97)
  • Když se Vision (Paul Bettany) připravuje do práce, můžeme vidět helmu Grim Reapera – nepřítel Visiona a Scarlet Witch v komiksech. (Kubaaa97)
  • Trofej, kterou Wanda (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany) obdrží za vítězství v komediální soutěži, je naprosto stejná jako ta, kterou dostane Scott Lang / Ant-Man (Paul Rudd) od svojí dcery za „Nejlepší babičku na světě“. (NiWi)

Reklama

Reklama