Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica Rambeauová, ktorá má za úlohu vypátrať inteligentné zbrane, sa stratí. (Disney+)

Recenze (58)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto měl seriál začít. Od první vteřiny to dává smysl, vím na co se dívám a zapadá to do MCU. Oceňuji využití známé postavy z Captain Marvel a  zapojení Kat Dennings (z Thora) a to, že konečně pokládá otázky, jaké mám já od začátku seriálu. Co stále nechápu je proč jsem musel přetrpět tři dlouze retardované epizody (stačila jen jedna - bohatě by stačilo a hlavně fungovalo by to). Stejně jako teď během jedné epizody sledujeme “z venčí” to co jsme “zevnitř” zmateně sledovali (opakuji) tři dlouze retardované epizody. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No viem si predstaviť ako veľmi museli byť MCU fans nadšení. Pre mňa bola 4. epizóda fajn. Super, že došlo k nejakému vysvetľovaniu, pretože za predchádzajúce epizódy sa toho toľko nakopilo a dokopy nič nevysvetlilo, že aspoň niečo sme už potrebovali objasniť. To, že príde na komplet vysvetľovací diel, by ma ale rozhodne nenapadlo. Do ďalšieho vývoja seriálu dúfam, že sa pôjde už ucelenejším spôsobom, lebo si nemyslím, že takýto typ rozprávania je pre takto komplikovaný seriál vhodný aj do budúcna. ()

Reklama

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vetsina lidi bude hulakat jak to byl nejlepsi dil, ale na me byl vysvetlujici az moc. Navrat dvou postav z MCU byl ve stylu: "Ten tam nekdy hral?" + "Aaaa, ta otravná je zpět". Ale jo bylo to fajn, akorat me vadi, ze celé to bylo v postsynchronech natacenych u nekoho v kuchyni. + body za CGI v uvodni scene. ()

Zjewik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No..., upřímně, podobný díl kde se shrne veškerý děj "z druhé strany bubliny" někdy přijít musel. Letem světem se vysvětlil celý kontext, ale asi z něho nejsem tak odvařenej jako jiní. Mrzí mě jakým způsobem byl představen S.W.O.R.D. Doufal jsem že nástup na scénu ve stylu "celá organizace už existuje 30 let, ale nikdo o něm nikdy neslyšel" nemá Marvel zapotřebí a že jeho vznik odůvodní trochu reálnějc. A sakra, už jí konečně někdo doneste to kafe :D. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou epizodu WandaVision vlastně těžko definovat- Na jednu stranu nahlíží na události tří předchozích dílů z trošku jiného úhlu pohledu, na druhou stranu ovšem víceméně odpoví na to, co se to vlastně děje. Pořád sázím na to, že seriál své trumfy nevysypal ani ne po polovině a vše se ještě zásadně zkomplikuje, čtvrté epizodě se ale něco musí nechat- Atmosféru buduje parádně. Úvod, který naváže na závěr událostí Avengers: Endgame a předvede nám jak přesně fungovalo vracení z pětileté dovolené v podobě prachu a zároveň nám slušně uvede jednu z hlavních postav je výborný. Výborně se mu daří vybudovat pocity postavy Monicy Rambeau, která se po 5 letech vrací do reálného světa a zjišťuje, že se mnoho věcí změnilo. Teyonah Parris ve finále zase tolik prostoru nedostane, během prvních 10 minut má ale šanci předvést se a vlastně si myslím, že bude velmi zajímavé sledovat jak se s touto postavou bude nadále pracovat. Z Ant-Man a Wasp se vrací Randall Park jako agent Jimmy Woo a z prvních dvou sólovek Thora naopak Kat Dennings jako Darcy Lewis. Oba si ponechávají své charaktery z předchozích účastí v Marvel Cinematic Universe, zároveň dostávají více prostoru a jsou ve svých úlohách opět strašně fajn. Celkově se téhle epizodě daří skutečně budovat atmosféru a díky vyprávění z druhého ohledu dostaneme pár odpovědí na pár otázek, které nám od prvního dílu provázeli. Pak dojde na finále, kde se opět předvedou dvě věci- Celé to výborně graduje a navíc dokazuje, že je Elizabeth Olsen opravdu dobrá herečka. I přesto, že ona i Vision jsou v rámci této epizody víceméně odvrženi na druhou kolej, finále s nimi opět stojí za to a uvidíme co přinesou následující epizody, kde se pravděpodobně opět alespoň částečně vrátíme k sitcomovému formátu. To, že se tahle epizoda vrací k modernímu zpracování ovšem neznamená, že by byla slabší. Naopak dost možná skvěle funguje jako prostředník mezi první a druhou polovinou tohoto seriálu........... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (11)

  • Při snaze o odhalení skutečných jmen lidí ve městě si na tabuli můžeme povšimnout, že pouze u postavy Agathy (Kathryn Hahn) nebyla dohledána její pravá identita. (LucasAbelle)
  • Silnice New Jersey Route 2, po které Monica (Teyonah Parris) jede, skutečně existovala mezi lety 1927 a 1942. Dnes je v New Jersey pojmenovaná Route 17. (Kubaaa97)
  • Jeden z policistů nazve agenta Wooa (Randall Park) G-Manem. Jedná se o slangové označení agenta FBI. Zároveň v komiksech G-Men byl superhrdinský tým, ve kterém Woo byl. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama