Reklama

Reklama

VOD (1)

Zmätky počas Halloweenu rozdelia Wandu a Visiona. Vision sa pokúsi vyšetriť anomáliu vo Westview. (Disney+)

Recenze (40)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže stále v tom pokračujeme (do devadesátek)? Prostě proč? Moc se mi líbí jak QuickSilver (i když vlastně halucino-mrtvola v hlavě Wandy) pokládá správné (logické) otázky právě Wandě, aby se divák dozvěděl alespoň náznak odpovědí na tenhle bordel. Bohužel ale stále vůbec nedává smysl, jak může fungovat (autonomně) mrtvola Visiona i za hranice “bubliny”, kterou ovládá Wanda??? 3 hvězdy zaslouží recyklace původních komiksových kostýmů a připomenutí, kdo má za “tetu” Captain Marvel :). ()

Camel91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě velmi baví a po každém díle se těším na ten další a už ted mám obavy z té mezery mezi koncem seriálu a navazujícím filmem. Celý seriál má takový to kouzlo MCU, takový to proč na to rád chodím do kina a prostě Feige odvádí dobrou práci, nic méně , seriál má pro mě jednu slabinu.... Nepotřebuji ho vidět vícekrát než jednou, není to věc ke které bych měl potřebu se vracet narozdíl od filmů které si každý pouštím několikrát ročně.. ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený halloweenský díl, kde dojde i na hodně solidní hororový moment!!:) Bettany famózní, člověk si v týhle epizodě víc než dřív uvědomuje, že Vision je aktuálně vlastně Frankeinsteinovým monstrem. Evan Peters mi tam svým herectvím stále tak úplně neladí, ale možná má přímo za úkol, aby se odlišoval tím, jak mluví, jak se tváří, prostě aby působil jako cizí element, co do MCU nepatří. Pořád mě moc nebaví to klišovitý pojetí armády, která razí heslo "lepší jedna vražda než deset přemýšlení o možnostech vyjednávání". Vojenský manévry jsou tady skutečně tím jediným černobílým a tuctovým, zbytek show je pestrý jako Visionův halloweenský kostým! /// Nejen pro zajímavosti a recenze ze světa Marvelu sledujte profil instageek_cz , díky!:) ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako v epizóde bolo pekné že dali priestor Quicksilverovi a že im dali original kostýmy z komiksov ale dej epizódy skončil len tak. Prečo to dofrasa len tak skončilo. Mne fakt príde, že to úplne naťahujú. Kludne to mohlo mať 5 epizód bez tej zbytočnej vaty. Taktiež prečo to tak všetci chvália a dávajú tomu 9/10 a tak. V tej epizóde sa skoro nič nestalo. Aspoň, že tam sú tí herci a je sa na čo pozerať lebo fakt ako toto som dlho nevidel niečo takto naťahovať... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výhrady, že to tvůrci zbytečně moc natahují zůstávají, ale musím uznat, že jim to jde skvěle a každá epizoda je parádně zpracovaná. Každopádně vodit si takto diváky šest epizod a nahazovat otazníky bez toho, aby divák dostal nějaké odpovědi, to vyžaduje odvahu. Pokud nepříjdou v posledních epizodách s peckovou pointou, dostanou to tvůrci pěkně sežrat. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • Poprvé v celém MCU se Wanda Maximoff, Vision i Quicksilver objevují ve svých původních komiksových kostýmech. Velmi podobné kostýmy předloze mají také Tommy a Billy Maximoff. (NiWi)
  • SPZ Agnes, DA1B2C, odkazuje na kód odstínu červené barvy (Alizarin crimson), jenž byl používán v olejomalbách Boba Rosse v jeho populární show The Joy of Painting v 80. a 90. letech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama