Reklama

Reklama

VOD (1)

Zmätky počas Halloweenu rozdelia Wandu a Visiona. Vision sa pokúsi vyšetriť anomáliu vo Westview. (Disney+)

Recenze (40)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výhrady, že to tvůrci zbytečně moc natahují zůstávají, ale musím uznat, že jim to jde skvěle a každá epizoda je parádně zpracovaná. Každopádně vodit si takto diváky šest epizod a nahazovat otazníky bez toho, aby divák dostal nějaké odpovědi, to vyžaduje odvahu. Pokud nepříjdou v posledních epizodách s peckovou pointou, dostanou to tvůrci pěkně sežrat. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pietro mě odboural už na začátku. :D Hraje tam prostě takovýho cool strýčka, který neustále všechny uráží, ale myslí to dobře. I'am Sokovian forutne teller. That's so.... lame. :D Tempo zpočátku trochu zpomalilo, a na konci se to úplně odpálilo. . Dvojčata boří čtvrtou stěnu a je to strašně fajn. Ředitel S.W.O.R.D.u mě začíná čím dál tím víc SRÁT. Souhlasím s Darcy. "He's a dick." (Mám pocit, že tady bude ve hře zase bud HYDRA nebo třeba A.I,M.) A ten konec... Tohle bude ještě šílený. ()

Reklama

66pepo66 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Petersovho Quicksilvera z X-Men universe tak, ako toho MCU's s Aaronom. Peters dostal viac šancí sa ukázať, no názor nemením. Čo však môžem napísať je aspoň to, že ho Peters hrá oveľa lepšie, ako v X-Menoch. Oveľa. K seriálu asi toľko, že je to geniálne. Od prvej časti až po túto šiestu. Seriál plný odkazov, easter eggov a detailov, ktoré si všimnete niekedy možno až na tretí raz. Je neuveriteľné, ako veľmi detailne je to celé premyslené a natočené. Herecké výkony bezchybné. Elizabeth a Paul ukazujú, ako veľmi sú talentovaní a dobrí. Niekto povie, že v MCU sa herci nedokážu predviesť? Úplný nezmysel. Wandavision, minimálne, je dôkazom presného opaku. A to som ešte nespomenul úžasnú Kathryn. Čakajú nás ešte tri časti a jediné čo trocha ľutujem je to, že Disney+ nefunguje po vzore Netflixu. Ako rád by som zhltol ten seríál v priebehu jedného dňa! Feige, Cameron, Shakman, Schaeffer, Hall, Beck... tlieskam vám. 5* ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-PG || Disney+/Marvel Studios || Wandě se opět rozpadá svět a Vision si toho je vědom. Pietrova účast je stále nevysvětlená a pořád je na co se těšit. Šestá epizoda definitivně opouští sitkomový žánr a díky skvělému závěru je předzvěstí velké akční scény po následující 3 díly. Teda alespoň doufám. Na zpomalování už není čas. Jsem rád, že WandaVision nedělá stejné chyby jako Mandalorian. 90%. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu této epizodě nadržuji kvůli komiksovým outfitům. V této epizodě totiž máme možnost vidět Wandu, Visiona i Quicksilvera v kostýmech, které měli v původních komiksech (nebo alespoň kostýmy jim hodně podobné). Zjišťujeme tu další podrobnosti o tom, co se ve městečku Westview děje. A co je ještě důležitější, zjišťuje to i Vision. Pak tu mále ale děj na druhé straně. Víte, jak jsem v jednom z komentářů u minulých epizod psal, že se snad ostatní postavy ještě předvedou? Tak jedna z nich se teda předvedla... Je z ní stereotypní "zlý generál", který snad už nemůže být méně originální. Celkově během sledování WandaVision začínám dostávat trochu flashbacky na Agents of S.H.I.E.L.D., u kterých mi právě vadily hodně šablonovité postavy. Nebýt těch komiksových obleků, hodně váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Takhle se přikláním k té vyšší známce, pokud se mi to do pár dní nerozleží v hlavě. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • V počítačových dokumentech S.W.O.R.D.u si můžeme všimnout jména Ray Johnson. V komiksech se jedná o člena mutantské skupiny Teamu X. (Kubaaa97)
  • Tommy (Jett Klyne) a Billy (Julian Hilliard) jsou v komiksu jak „Maximoffovi“, tak i „Shepherdovi“, a jejich přezdívky jsou Speedy a Wiccan. Stejně jako jejich rodiče a Quicksilver mají i oni na sobě kostým své komiksové předlohy. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama