Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zažili jste někdy pocit "déjà vu"? Potkali jste někdy člověka, o němž jste si mysleli, že už ho znáte? Nora a Aron se do sebe na první pohled zamilují, když se jednoho deštivého dne potkají v metru. Náhodné setkání, říká Nora. Řízení osudu, tvrdí Aaron. Ale poté, co se mladý pár náhodou ocitne uprostřed bankovní loupeže, jeden z maskovaných lupičů Aarona zastřelí a ten zemře v Nořině náručí. Pro Noru se rázem zastaví čas. Snaží se zmírnit bolest tím, že stráví noc s cizím mužem – Natanem. To jí poskytne kýženou útěchu a stabilitu. Má zvláštní pocit, že už ho zná, ale stále neví, co je spojuje... Snímek Můj konec. Tvůj začátek. vypráví příběh o první lásce, zločinu a síle osudu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Film má sice velmi čitelný děj, ale ta lehkost, citlivost a klid, jakým je natočen je opravdu impozantní. Nemluvě o skvěle zvolené hudbě a zdařilých hereckých výkonech. Protáčení se několika dějových linií mě velmi bavilo a udržovalo to spád. Závěr, který dokazuje, že náhody nejsou jen tak je spíše úsměvný, ale nijak nenarušuje celkový dojem z filmu, který je velmi dobrý. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý námet a aj stred filmu, ale záver to nejak spriemeroval. Mohol byť vykrútenejší, určite mal byť prekvapivejší (divák ten zvrat očakáva dlho pred odhalením), no a na konci mal byť emotívnejší, nemusel sa skončiť v podstate dialógom: „Prečo si to urobil?“ „Kvôli tomuto.“ A týmto sa končí najnapínavejšia scéna filmu. Škoda nevyužitého potenciálu. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Já už jsem na tyhle tragický romanťárny moc velkej. Viděl jsem jich tolik, že mi to přišlo jako klišé, i když tady se hlavní hrdinka nesblížila se strůjcem svého neštěstí nevědomě, ale pro změnu účelově a programově. Klišé, které bych naopak uvítal, by byla trocha sci-fi ze záhrobí související s Aronovou profesní specializací zaměřenou na posmrtný život. To, že jednou ve filmu zapršelo (mohl to být Aron) mi bylo málo. Nevyvolalo to ve mně emoce, nedostavila se lítost ani dojetí, takže ne na piedestal, ale spíš do smetí. Ne to ne, lepší průměr. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Romantická dráma so skvelým konštrukčným námetom. Škoda, že to nebolo prepracované do reálnejších detailov. Bolo by to priam neskutočne skvelé dielo vnímané, ako z dávnej minulosti, nesmrteľná klasika, kedy vizuálne, akčné scény prevládal dej s vysokým kreditom a hereckými výkonmi. V tomto prípade i dobre zahrané a čo viac, s perfektnou záverečnou ideou. Aj napriek tej škode, oplatí sa na to pozrieť. Zanechá u toho, kto chce, príjemný dojem. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pozitívna mágia a mystika vzťahu dvoch mladých milencov, ktorých duše sa jedného upršaného dňa našli, je náhle násilne pretrhnutá. Avšak jej sila pôsobí ďalej. Zaujímavý, nelineárne vyrozprávaný príbeh s presahom nájdenia pozitívneho východiska z utrpenia po strate partnera, namiesto neustáleho obviňovania a sebaľútosti. Vyššiemu hodnoteniu bráni úroveň spracovania, napriek časovému poprehadzovaniu deja, pripomínajúca skôr televízny film, a do značnej miery i predpovedateľnosť vyústenia príbehu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama