Reklama

Reklama

Twice Two

Komedie / Krátkometrážní
USA, 1933, 20 min

Recenze (4)

Iggy 

všechny recenze uživatele

V téhle grotesce (v TV jsem ji viděl pod názvem Rodinné výročí) mají výročí svatby Stan a Oliver, kteří si vzali každý sestru toho druhého (samozřejmě jejich dvojrole). Kromě pohledu na oba komiky v dámských šatech a jejich parodování ženského chování (chichotání a pod.) je to však jen průměrný film. Stan se neustále Oliverovi plete a omylem mu trhá kalhoty, zlikviduje mu kytici atd., ale nijak originálně oproti ostatním jejich groteskám. Povedené gagy jsou foukání vody skrz telefon a pak Stanovo nakupování zmrzliny v krámě, kde ji vůbec neprodávají. Doma na oslavě se Stanova žena Fanny neustále naváží do jeho sestry, dojde k pošťuchování a v pravou chvíli dorazí překvapení (o kterém Stan neřekl Oliverovi ani muk:)). ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Stan a Oliver v dvojúlohách priemernej snímke, kde je azdy najlepšia scéna s telefónom. www.dailymotion.com ()

Reklama

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Začátek byl výborný a až do okamžiku, kdy vstoupili do domu, to bylo velmi zábavné. Odemykání domu byl nejlepším momentem filmu. Také byl krásně načasovaný moment, kdy nejprve ukázali Oliverovu ženu, aby byl divák zvědav, jak bude vypadat ta Stanova. A byl to úchvatný pohled. :-) Při vlastní oslavě ten humor jaksi vyšuměl. Scéna s kupováním zmrzliny už asi dnes nerozesměje a jen zbytečně protahuje děj. Pak už tam jen Oliverova žena hystericky ječí, což mi nepřipadalo moc vtipné. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že tam těch gagů nenapráskali více, nahráno na smeč rozhodně bylo. Dvojrole zvládli oba herci skvěle. Sranda to byla. *** A PŮL ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama