Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Wade Dalton (Kaiwi Lyman), který pracuje v utajení na případu obchodování s lidmi, zajme Serika Ibrayeva (Sanjar Madi), tajemného agenta z mongolského podsvětí. Čas se krátí a Wade musí dostat Serika zpátky do Mongolska, kde spojí síly s drsným policejním detektivem Ganzorigem (Amra Baljinnyam) ve snaze přimět Serika svědčit u soudu proti členům zločineckého syndikátu, kteří jsou ochotni udělat cokoli, aby je zastavili. (Cinemax)

(více)

Recenze (20)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy, kde se dají dohromady rozdílné postavy - nejdřív to mezi nimi skřípe, ale nakonec jedou na stejný vlně, takže mi to sedlo. Kromě prostředí Mongolska, které jsem ve filmu moc neviděla, asi bych to spočetla i na prstech jedné ruky, film ovšem nic nového nepřináší. Obyč akčňák s dávkovanými přestřelkami a bitkami. Na jedno zkouknutí dobrý. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Konvenčný akčniak, oživený exotickou lokáciou Ulanbátáru, rusko-kazachstanskou mafiou, úplatnou políciou a agentom FBI, ktorý akoby sa prepadol do súčasného Mongolska kdesi z nemeckých filmových dobrodružstiev z kožených nohavíc 70. rokov. Bizarná exotika a dobre nakrútené mlátičky povyšujú celok na vcelku pozerateľnú záležitosť. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Výborný a výborne nakrútený akčný film. Netuším čo za inovácie očakávali ostatní tunajší diváci, ale ja som dostal presne to čo divák od akčného filmu požaduje. Napätie, akciu, suché hlášky a príbeh, ktorý nenudí a má spád. To všetko v perfektných a neopozeraných lokáciách Mongolska. Takže za 4 jurty. (6.12.2020) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Po francouzské, české a kanárské spojce přichází spojka mongolská. 1) Divák Cinemaxu (přes Vodafone, bývalé UPC) má tři možnosti: a) nastaví si český dabing, pak ovšem mongolské a ruské dialogy běží v původním znění a bez českých titulků, b) nastaví si anglické znění s anglickými titulky pro všechny jazyky, c) nastaví si anglické znění s českými titulky, které pokryjí pak mongolské a ruské dialogy, ale nikoli dialogy anglické._____ 2) Naštěstí (?) byl sledovaný film natolik nezajímavý, že se mě uvedená kocourkovština nedotkla._____ 3) Těším se na Marsovskou spojku. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Začalo to špatně, rvačka byla hloupá a hudba ještě hloupější. Hlavní hrdinka se předváděla jak vzteklá, takže to špatnosti jen přidalo, hlavní hrdina amík chodí jako pokroucený panák a nikdo nechápe, proč by měl zatčeného doprovodit k soudu agent FBI, protože jeho svědectví tam zapotřebí není. Pak se tam motá stará přítelkyně, které se hrdina přizná, že se cpe psími léky. To byl první originální nápad. Pak se vedou blbé řeči a FBI machr položí pistolku na stůl a čeká až mu falešný fízl lehne na přirození. Druhý originální nápad. Pak je to jen o korupci a špíně a pitomci z FBI, který si nikdy nepamatuje stranu s volantem. Bída Ulanbátoru čiší z každého záběru a bídou oplývá i film. Co se dalo podělat, to se podělalo dějově i filmově. Vedle hloupých řečí se film zvrhl v dětskou mišmašárnu a love story. Celé to působí tak trochu až primitivně. Skóre blbosti vylepší vlaková bitka ukončena westernovým soubojem a směšnou soudní scénkou. V tak zkorumpované zemi by žádný soud bose podsvětí neodsoudil, ostatně vidíme to i u nás. 15%. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama