Reklama

Reklama

3 nindžové v zábavním parku

  • Česko Tři nindžové v zábavním parku (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladí nindžové - Rocky, Colt a Tum Tum - trénovali o prázdninách své umění u dědy Moriho. Dva starší bratři se ale místo o dobrodružství začali zajímat o krásná děvčata, a tak ani nepostřehli, že místnímu zábavnímu parku hrozí nebezpečí. Zpočátku to vypadalo, že se proti nindžům spikl snad celý svět. Naštěstí ale stačili na poslední chvíli spojit své síly dohromady a připravit se na těžký boj se záhadnou a tajemnou silou, která chtěla nad parkem převzít kontrolu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (100)

Barak 

všechny recenze uživatele

Se divím, že jsem tuhle sračku vůbec dokoukal. Úvodní scéna: Nějaká výcviková aréna, kde asijský děda učí tři malé haranty kung-fu. Samozřejmě projdou závěrečným testem. Pak se vrací domů - je konec prázdnin - a jeden z nich má náhodou narozeniny. A co chce? Jít do zabavního parku. Shodou okolností se vedle nich zrovna stěhuje do nového baráku jedna rodinka, přičemž tatík dělá do filmu a jeho dcera je hotový génius, nebo-li "Einsteine, styď se!" No a tak si jdou všichni čtyři užívat. Načež park přepadnou teroristi v čele s nějakou starou rachejtlí, která si myslí, že je "Miss Space" nebo co a celý ho uzavřou (nebojte, návštěvníci jsou v klidu - po celý den, dělají, jakoby se nic nestalo, teroristi neteroristi, jdu na kolotoč - naprosto dementní). Ta kráska ale nepočítala s tím, že tam budou čtyři malí caparti, kteří jí její velkolepý plán překazí. Takže desetileté děcka, které budou nejspíš ultrarozumné, tam mlatí "tvrdé" chlapy, kteří podle toho jak se chovají a jak jsou neschopní, asi ještě čůrají do plenek. Ohánějí se tam těma svýma nožičkama, kosí všechny nepřátelé a přitom nadšeně vykřikují "whoa-a" atpd. Hulk Hogan se tam občas mihne, někoho sejme a pak zas někdo sejme jeho - to se, dá se říct, pořád opakuje. No a nesmím opomenout nechtěnou účastnici v podobě holky s brýlema, kšiltovkou a batohem, ve kterém najdete helikoptéru, počítač a kdoví co ještě. Táta dělá u filmu a učí svoji dcerku po večerech hackovat a dělat různé finty (teď už si nic jiného nevybavuju), takže teďka je to naprostá borkyně, která umí hotové divy. No jak říkám, je to dementní, stupidní, blbovina, no hotová sračka. Jako ale nejde se tomu občas smát, protože tohle se jen tak nevidí - ty dialogy, postavy, naprostá nedomyšlenost.. já už fakt nevím co k tomu víc říct. Je to prostě sračka.... ()

qwxyz odpad!

všechny recenze uživatele

A vida. Popelnice už čeká, zrovna dnes nám ji popeláři vyvezli(jaká to štastná náhoda). Žijeme ovšem v demokratickém státě a proto má každý právo na soudní proces. Soudce tedy předvolává Hulka Hogana(jako zástupce borců podílejících se na zločinu jménem 3 NINJAS:high moon at mega mountain). Žalobcem jsem já: Můžete mi vysvětlit, proč se chováte jako filmový dobytek? HH mlčí nebo spíše dodá že jsem nevkusný tajtrdlík, který neví, co obnáší superfilm.Žádá porotu, aby jej osvobodila, jenže....soudcem jsem také já, porotou téže, HEHE. A tak Vás mílý sire Hogane odsuzuji k 30 letům nucených studií na uměleckých školách, abych Vám mohl dát(samozřejmě za 30 let po studiích a natočení dalšího hoganovského bijáku) alespoň 10%. To je ale vzdálená budoucnost. Nyní je to tak za 5%. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

SMRTONOSNÁ PASCA pre prvákov základných škôl. Ak by som ním ale bol, možno by som mal predsa len nejaké výhrady, možno...Isté je len to, že je to riadne preplácaná zábavka, ktorá už nemá s atmosférou a svižnosťou jedničky ( a trojky ) spoločného nič, ale skôr s infantilnosťou dvojky, pričom sa tie negatíva niekedy aj zdvojnásobujú. Každopádne stále tvrdím jedno. Som rád za každú filmovú skúsenosť. ()

ktzc 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle: Nejdřív jsem se asi půl hodiny válel smíchy nad jadrností zdejších komentářů a vzpomínal na to, jak jsem tenhle shit viděl asi před šesti lety na nově. Pak jsem si tenhle film sehnal a lámal jsem se hodinu a půl smíchy nad neuvěřitelnou debilitou a trapností 3 ninjů. Přesto tomu odpad nedám, poněvadž když to srovnám např. se Závadou Blairwitch, Plump fiction, nebo s Waterloo po česku, tak tu Ninjů jsem se aspoň smál nad tím jaká je to 3,14čovina. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Hned při úvodní scéně jsem měl chuť to vypnout, ale chtěl jsem se dozvědět pravé pohlaví blonďatého hermafrodita s copánkem a náušnicí. Přiznávám, že mě většina hlavních postav donutila se smát tomu, jak jsou trapní a jak celý příběh, kde se desítky ozbrojených „ninjů“ místo nějaké banky rozhodnou přepadnout raději zábavní park. V průběhu celé supr čupr akční komedie jsem pociťoval ztrátu mých mozkových buněk, jelikož mi nedávalo smysl, jak můžou malé děcka přeprat ozbrojené dospělé lidi. A pak jsem si vzpomněl…no jóóó, vždyť oni měli na začátku ninja výcvik!! Hodlám věřit tomu, že pro malé děti to může být dobrá zábava, ale pro mě to byl absolutní bullshit, který by nabyl na významu, kdyby to byla parodie. Bohužel to tvůrci mysleli vážně. R.I.P. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Keď Rocky (Mathew Botuchis) preskočí plot, aby zachránil brata TumTuma (James Paul Roeske), zakričí "Give me a five!" bez toho, aby pohol perami. (vander19)
  • Napriek tomu, že pri natáčaní bolo k dispozícii viacero dablérov, väčšinu kaskadérskych kúskov zvládli herci sami. (m.a.t.o.)
  • Jediný film série, v ktorom stvárnila zápornú postavu žena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama