Reklama

Reklama

3 nindžové v zábavním parku

  • Česko Tři nindžové v zábavním parku (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladí nindžové - Rocky, Colt a Tum Tum - trénovali o prázdninách své umění u dědy Moriho. Dva starší bratři se ale místo o dobrodružství začali zajímat o krásná děvčata, a tak ani nepostřehli, že místnímu zábavnímu parku hrozí nebezpečí. Zpočátku to vypadalo, že se proti nindžům spikl snad celý svět. Naštěstí ale stačili na poslední chvíli spojit své síly dohromady a připravit se na těžký boj se záhadnou a tajemnou silou, která chtěla nad parkem převzít kontrolu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (100)

ktzc 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle: Nejdřív jsem se asi půl hodiny válel smíchy nad jadrností zdejších komentářů a vzpomínal na to, jak jsem tenhle shit viděl asi před šesti lety na nově. Pak jsem si tenhle film sehnal a lámal jsem se hodinu a půl smíchy nad neuvěřitelnou debilitou a trapností 3 ninjů. Přesto tomu odpad nedám, poněvadž když to srovnám např. se Závadou Blairwitch, Plump fiction, nebo s Waterloo po česku, tak tu Ninjů jsem se aspoň smál nad tím jaká je to 3,14čovina. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Hulk Hogan, tenhle chlapík z wrestlingové party, která obrátila půlku USA vzhůru nohama, zkusil prodat své svaly v televizi. Nevyšlo to, tak se bitkuje dál. Filmy pochybného původu a kvalit, který nejde doporučit snad nikomu krom milovníků naivních nesmyslů s přesteroidovaným wrestlerem. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Marně hledám vhodný přívlastek pro tuhle neskutečně infantilní a zároveň bezduchou slátaninu. Celkový dojem : 0 % (ach, proč se nedá jít do mínusu...). ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nejde o to, že by ten film byl skutečně tak špatný, myslím, že jsem už viděl i o dost horší. Spíš jde o to, co představuje - odpornou devadesátkovou šou (natočenou ale až v roce '98! pouhý rok před dejme tomu Matrixem!) s dětmi v hlavních rolích, které ovládají bojové umění ninjů, trénuje je asijský dědeček, jejich stejně stará sousedka umí ovládat počítače, padouši drží jako rukojmí návštěvníky zábavního parku a navíc je to už třetí pokračování v řadě. No komu se z tohohle výčtu kvalit nezvedne žaludek? Prostě je to trapný podprůměr, pro děti okolo 6 let. Takovýhle filmů vznikaly desítky, ale tenhle se hlavně díky účasti Hulka Hogana dostal do širšího povědomí a tím si vysloužil místních 9%. Odpad tomu dávat nebudu, ale o moc lepší to taky neni:) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jooo, nejlepší vypjatá dramatická situace na konci dělá z tohoto filmu něco jiného, než jen prachsprostý "odpad!" :-D! Totální ptákovina anyway. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Filmů se zábavným parkem je nezpočet. Kriminálka Myami, Las Vegas i New York řešila alespon jeden případ na pouti, pár lidí se v dalších snímcích snažilo pout rovnou odbouchnout (a nejlépe tu největší, nejtěší a nejfrekventovanější atrakci), přičiněním zlobivého chlapečka byl poblit Breakdance a Catwoman rovnou zachránila celé ruské kolo...Mají jednu věc společnou. Dalo se na to dívat (i v případě tý hrůzy Catwoman). Na tohle se ale nedá. ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

Ale to už nejde, snad v životě jsem neviděl větší chujovinu, u který jsem se tak zagebil, že to ani neni možný. Mega se tenhle film s rozpočtem tak 500 Kč neustále pokouší o cool hlášky (Hulk Hogan tu pronáší moudra typu "svaly máte, ale mozek chybí" a pak se začne cholericky gebit). Od režiséra Seana McNamary jsem doposud viděl dva filmy a docela mě překvapuje, že ani jeden nebyl dementní, ale na druhou stranu oba byly mega nudný a tohle je naopak sračka, ale zase zábavná, takže je to to nejlepší, co jsem od něj viděl. Teď ale přejdu k tomu, co je tu opravdu dementní a to je vlastně úplně všechno, herci (popravdě Hugh Hogan hrál taky mega dementně, ale jak říkám, dalo se jeho chování gebit, jen mě nasralo, když se nasral a zničehonic se dostal ze židle, na které byl připoután dlouhou dobu a ze které se pokoušel celou dobu marně dostat a když se mu to povedlo, tak ho během setiny srolovala přeplastikovaná baba jednou ženskou fackou nebo čim a on omdlel). Nicméně proti ostatnim hercům je Hogan hotovej Al Pacino a nutno podotknout, že ty haranti měli ve filmu dostat mnohem míň prostoru, neboť ty už moc vtipný nebyli, natožpak přesvědčiví (malá holka, co se pokouší mačkáním neustále stejných tlačítek na klávesnicí vyluštit kód a když se ji to nějak divně povede, tak nějak zablokuje kódy k těm atomovejm zbraním a teroristi v čele s tou přeplastikovanou důchodkyní jsou pak v prdeli). A ten scénář, většinu dialogů v tomhle film tvoří slova "áááááá" nebo "au" (což dělaj ty teroristi, když dostávaj dodržky a navíc převážně od malejch harantů!!!!). Aspoň že tam jsou ty rádoby cool hlášky. Ale jinak jak říkám, oscarový film to asi neni, ale zábava, i když trochu jiná a v tomto případě asi původně od režiséra nechtěná, to je a v přímo královské porci.................................ještě mě jen tak mimochodem napadlo, všimněte si, že všichni herci mimo Hogana, co v tomhle hráli, jsou už tuhý, tak asi známe důvod, proč to ukončili :-). ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ani slov na to, ako veľmi je tento film zlý. A osobne viem, že som videl horšie... nedokážem tomu nedať odpad, lebo je to hanba tvorcov, že chceli kohokoľvek presvedčiť, že tento film mali brať vážne. ()

Mgb21 odpad!

všechny recenze uživatele

Vidět bandu děcek, jak to nakope ve tmě cvičeným nindžum je fakt zážitek na celej život. A jak se malá holka snaží najít přístupové heslo pomocí mačkání stále stejných kláves. Nechápu, jak jsem u toho mohl vydřet až do konce. Asi to bude mít na svědomí to množství cukroví, které otupilo mé smysly. ()

Gary odpad!

všechny recenze uživatele

Perfekt scénář, obsazení, choreografie akčních scén a Hulkovi výstupy. Pryč s Matrixem, takhle by měly vypadat akční filmy. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Osmiletej fakan,kterej rozkopává teroristický držky, jako kdyby byly z porcelánu. Třináctiletá kráva, která je tak chytrá, že vidět ji Einstein, tak zbledne závistí. Hulk Hogan prohlašující takový rádobydrsný hlášky a komenty, který by byly pro smích i šestiletýmu dítěti. Spousta fakt zlejch teroristů v čele s kozatou dominou v latexu. Tak to je bomba ! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

SMRTONOSNÁ PASCA pre prvákov základných škôl. Ak by som ním ale bol, možno by som mal predsa len nejaké výhrady, možno...Isté je len to, že je to riadne preplácaná zábavka, ktorá už nemá s atmosférou a svižnosťou jedničky ( a trojky ) spoločného nič, ale skôr s infantilnosťou dvojky, pričom sa tie negatíva niekedy aj zdvojnásobujú. Každopádne stále tvrdím jedno. Som rád za každú filmovú skúsenosť. ()

Reklama

Reklama