Reklama

Reklama

1BR

  • angličtina 1BR: The Apartment
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti svojej matky sa Sarah (Nicole Brydon Bloom) presťahuje do Los Angeles, pretože už nevydrží žiť s otcom, ktorý jej matku podvádzal. Pošťastí sa jej nájsť komunitu s príjemnými susedmi a jediným problémom sa zdajú byť podivné zvuky, kvôli ktorým v noci nedokáže spať. Všetko sa mení vo chvíli, keď niekto z jej susedov zistí, že si napriek zákazu Sarah so sebou priniesla svojho domáceho miláčika. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

borec999 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavná hrdinka sa prisťahuje do novej štvrte, v ktorej to komunita susedov a vlastníkov bytov začne so spolupatričnsťou a príjemným susedským spolunažívaním trochu preháňať. Slušná, psychologická, trilerovo-hororová jednohubka, ktorá nie je ničím čo by ste museli vidieť, no ak na ňu náhodou natrafíte tak na to 1 pozretie by nemala uraziť. Okrem pár jemne creepy momentov a pošahaných susedov potešil aj nečakaný a trochu čudný, konšpirátorsky záver (aspoň mne teda sadol). Priemer 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak objevné drama o sektě s příšerným vizuálem. Sarah se chce osamostatnit, a tak přijede do Los Angeles, najde si úřednickou práci a po velmi krátké době se stěhuje z motelu do vlastního bytu. To ovšem netuší, že všichni ti milí usměvaví sousedé jsou členy pošahané sekty a že její roztomilý spolusoused skrývá pod maskou zcela jinou tvář. Horor ne, i když dojde na pár hřebíků, bodec i pistoli, thriller tak trochu, hlavně v posledních deseti minutách. Bloomová je sympatická, komuna slizká, závěr otevřený. Na jedno podívání dobré, jinak ale žádná bomba. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně originální a námětem zajímavý film nováčka Davida Marmora, od kterého bych tohle nečekal. Mladá holka se přistěhuje do nové komunity sousedů, kteří vypadají jako vysnění spolunájemníci, časem se to ale zvrhne v psychický teror a nic není, jak si původně myslela. Film má rychlé tempo, už po 20 minutách vykládá všechny karty na stůl (což je možná škoda, protože to je ten největší boom filmu a dále už nic tak silného nevytasí) a od toho momentu divák neví, co dále čekat. Nechci moc spoilerovat, takže k ději toho víc napsat nemůžu. Některé scény jsou nečekaně šokující, místy drtivá a dusná atmosféra sousedského "systému", která zároveň nabízí podstatné otázky o dnešní společnosti a nechtěl bych vidět, jak by to vypadalo, kdyby se lidé reálně přiblížili životu jako zde. Dost nevšední a zajímavá záležitost, která ne všem sedne, ale průměr si to zaslouží. Za nápad a mrazivý závěr tomu tu opatrnou hvězdu navíc dám. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po smrti svojej matky sa Sarah (Nicole Brydon Bloom) presťahuje do Los Angeles, pretože už nevydrží žiť s otcom, ktorý jej matku podvádzal. Pošťastí sa jej nájsť komunitu s príjemnými susedmi a jediným problémom sa zdajú byť podivné zvuky, kvôli ktorým v noci nedokáže spať. Všetko sa mení vo chvíli, keď niekto z jej susedov zistí, že si napriek zákazu Sarah so sebou priniesla svojho domáceho miláčika. - Pozeratelný hororový thriller s velmi príjemnou hlavnou hrdinkou, ktorá sa nasťahuje do komunity, ktorá je len zdanlivo prívetivá a má s ňou nepríjemné plány. Už od začiatku je jasné, že keď má za susedku Naomi Grossman, tak nedopadne dobre. Krvi tu vela nie je a film hrá skôr na psychiku, ale prinesie viacero nečakaných prekvapení. Nepopieram, že po dopozeraní mám pocit, že som tento námet videl stokrát, ale vďaka už spomínanej hlavnej hrdinke sa mi na to pozeralo dobre, takže odporúčam. + herečka z American Horror Story a Fear, Inc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bytný tvůj tě uzdraví! Nezáživnou expozici zakončenou mňoukajícím krocanem a Ježíšovým oblíbeným typem kotvení, vystřídalo psychologicky mělké a napětí prosté pojednání o pocitech a potřebách členů jedné bytové sekty. Když jsem při něm po dvacáté šesté uslyšel slovo „komunita“, chtěl jsem hodit do obrazovky vázu. No a pak přijde pár minutové finále, při kterém se nacáká trocha krve a bez skrupulí ukradne závěr The Invitation od Karyn Kusama. Asi aby si člověk v rámci srovnání uvědomil, jaké neatmosférické a beztvaré dílo ze sebe pan Marmor vytesal.. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama