Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Napul amaterska kravina v podstate jen o jedny nechutny party s haldou prehravajicich amateru a par extra humus scenama. Ale nastesti tu je i par naprosto dokonalejch foru, fajn hudba a ta hodina utece jako nic. Pripomnelo mi to Klub sracu. Nakonec tak vlastne docela dobra komedie, minimalne na cesky pomery. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet, a pokiaľ ste prežili strednú školu v aspoň trošku podobnom mindsete a niektoré scény vám prídu spomienkovo povedomé, tak vám to nepríde až tak šialené a nechutné, ako sa tu vykresľuje. Ja som sa bavil, aj keď je to amatérske, zvrhlé, ujeté, ale má to gule a hlavne pobaví. A za ten krátky čas ani vlastne nestihne nudiť. 65%. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli mě chtěl Martin Pohl šokovat, šel na to úplně blbě. Hromada hoven, vulgarismů a pár deci hnisu mě v dnešní době fakt nešokuje. Exkrementům se vyhýbám (hlavně kvůli zápachu), ale nešokují mě, vzhledem k tomu, jak mluvím, když nemůžu projít autocenzurou (jakou na sebe používám, když píšu na čsfd), mě nemohl šokovat ani použitý slovník a otázka hnisu je úplně o ničem, vzhledem k mému zlatému stafylokokovi. Větší problém byl v tom, že mě nebavil použitý humor (kromě scény s přezůvkami), a celou dobu jsem se strašně nudil. Už by mě to sice nemělo překvapovat, ale zase jsem se nechal nachytat, takže jsem byl opět překvapen, že se dá natočit film, aniž by někdo ze zúčastněných podal herecký výkon. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevidel fekálnu komédiu. Toto ticho prehlušil český prd, ktorý rozhodne nie je žiadny přizdisráč. Už úvodná otcovská promluva do duše ozrejmila nastavenú hranicu humoru. Minutážou filmová jednohubka, ktorá však stihla vychrstnúť dostatočné množstvo hlášok, telesných tekutín a trápnych momentov. Najviac pobavil úchylný táta a nečakaní účastníci záverečnej párty. Dám si pokračovanie? Áno. Verím, že to nebude žiadny nudný soft. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asi největší český úlet vůbec. Absolutní nápor gagů od začátku do konce, které na konci vyústí v absolutní hardcore párty, kde jsem až čuměl, jakou má tvůrce odvahu. Otec hlavního hrdiny válel ze všech nejvíc. Bavil jsem se, smál jsem se. Dobré to je.Příběh***, Akce>Ne, Humor*****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí>Ne. 8/10. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (dopita)
  • Zhruba ve třicáté minutě filmu, kdy hlavní protagonisté jdou uličkou, do nich vrazí dvojice mužů. Toto cameo si střihli Petr Esterka a Petr Purmenský, známí též pod přezdívkami Peťan a STN. (vyfuk)
  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)

Související novinky

Reklama

Reklama