Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (466)

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

„CHTĚLI BYSTE SI ZAPÍCHAT, NE?...“ /// Vtipný nebo nechutný? NECHUTNÝ! Ty vole, to je píčovina! Jeden se pochcává, druhej sere kdekoliv… To je jako kurva ftipný? Lůzři nakonec svoje „mejdlo“ uspořádaj (někteří i zasunou), ale já jsem vyděšenej, jak čurák před vystrčenou chlapskou chlupatou prdelí. Bože můj! Svět si ten koronavirus zaslouží! (Zlatej Srbskej film!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Život mi votravuje „Poulíček“. 2.) Když vařím, tak kouřím. 3.) Jsem „Řezník“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jestli je něco, co považuji za hodně špatné na této komedie, tak jedině to, že jsem se hodně moc dobře bavil. Možná se mnou něco není v pořádku, protože bavit se u takového zvěrstva, je prostě asi špatně! Některé scény byly hodně za hranou. Ale nasmál jsem se a celkem dost, i když pravdou je, že občas mi bylo i na zvracení! Hodně úchylná komedie, které v Česku nemá konkurenci. Hodina utekla krásně. Pobavil jsem se. Tři poctivě hvězdičky. Půlku hvězdičky bych dal režisérovi/scénáristovi za odvahu. Na pobavení doporučuji, ale nedoporučuji u této komedie něco konzumovat. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Předně chci poděkovat autorovi, že vypustil do světa i online verzi pro nás antisociální případy, kteří se neradi tulí se spodinou v kině. Konečně taky humor na mé mentální úrovni. Marťa je v naši malebné zemičce pomalu jediný tvůrce, který není posraný a nebojí se dělat si prdel prakticky ze všeho, a tak to má být. Marťa ukázal, že i tuctová teen komedie se dá dělat tak, aby to nebyla dementní infantilní píčovina, nýbrž krásný a poučný snímek ze života, kde se každý najde. Skvadra neherců si poradila na výbornou a zejména oceňuji mistrovský tah autora, který se rozhodl polovinu herců platit pikem. Pro mě osobně, věřím, že i pro ostatní, byly rozhodně nezlatějším hřebem scénky, kterých se účastnili oba fotříci vyznávající svéráznou výchovu svých nezdárných dětí - to jsem se regulérně pochcal smíchy. Co vám budu povídat, 60 minut bylo mých 20 čísel v pozoru. Vskutku luxusní podívaná. Takovou porci (brzy kultovních) hlášek nasázet do 60 minut - to teda klobouk a gatě dolů. Jediné, co mi zde scházelo, byl Marťův tatínek v roli tradičního buzeranta, ale to už je drobný detail na tomto mimořádném klenotu české kinematografie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodnocení Párty Hárd jsem si nechával projít přes noc hlavou jestli se něco nezmění a nezměnilo. Za mě jednoznačně zklamání. Znám Řezníkovu hudební tvorbu a viděl jsem i všechny jeho filmy tudíž jsem čekal že se u filmu pochčím smíchy a film na mě bude chrlit jednu nechutnost za druhou a vše bude vyšperkováno výživnejma hláškama. Pro normální lidi to asi bude HARD, ale já nejsem normální( na druhou stranu kdo normální by se na to koukal ). Na můj vkus se tady M. Pohl držel hodně při zemi. Najde se tu sice pár povedenejch scén, pár zajímavejch postav a dokonce se najde i pár povedenejch hlášek, ale přesto tahle párty nedosahuje kvalit jeho starších kousků. Nemůžu si pomoct, ale já jsem prostě čekal větší jízdu. Buď M. Pohl vyměkl ( což si nemyslím ) nebo já jsem čím dál větší hovado a ukojit moje zvrácený touhy je čím dál těžší. Nebo se mi tímhle kouskem prostě netrefil do noty. A evidentně nejsem sám. Protože od včerejška spadlo hodnocení o 5 %. Víc lidí, víc názorů. Doufám ,že jeho další film mě přesvědčí, že šlo nejspíš o špatnou konstelaci hvězd a vše nevyšlo tak jak mělo. PS: Tady asi někdo rád Mandragoru. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Takové dílno vznikne jednou maximálně dvakrát za generaci! Film, kde si to svoje najde opravdu každý.Citlivý romantický příběh, kde ale nechybí akční a humorné prvky. Rozhodně bych tento snímek pouštěl povinně na středních školách. Každý pubertální výrostek určitě někdy přemýšlel na tím, že by doma uspořádal párty, ale bohužel nevěděl jak na to. A tady přichází velké poselství! Tímto filmem se vám všem dostává do ruk přesný návod, jak uspořádat nezapomenutelný večírek! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista a režisér Martin Pohl v jednom rozhovoru uvedl, že několika protagonistům neplatili penězi ale pervitinem. (Nathaniell)
  • Film stál tvůrce skromných 250 tisíc Kč. Zhruba polovina částky zhltla postprodukce. (Dlaha)

Související novinky

Reklama

Reklama