Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (467)

Trevor 

všechny recenze uživatele

České Prci, prci, prcičky majú odo m§a jednu hviezdičku navyše za odvahu niečo tak odporné natočiť v našich končinách, aj keď Češi sú už dávno viac progresívne napchatý v amerických ritiach ako my Slováci. Vyzdvihnutie Martina Pohla ako dobrého, či dokonca renesančného režiséra je podpásovka pre dobrých českých režisérov akým je povedzme Václav Marhoul, musím však jedným dychom dodať že Pohl aspoň vystihol inteligenciu miléniových detí. Človek aby medzi nimi inteligentného jedinca hľadal mikroskopom... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, která dává svému cílovému publiku přesně to, co slibuje. I když je spousta humoru velmi úchylná, kupodivu ve filmu velmi dobře fungují věci, které obvykle naprosto selhávají u běžných mainstreamových komedií. Tedy zejména konzistentní postavy, dobře napsané, obsazené i zahrané, scénář, ve kterém na sebe jednotlivé scény logicky navazují, a při vší evidentní lacinosti i technická stránka (kamera, střih, zvuk, hudba). Jasně, některé vtipy mi přišly mimo mísu, ale nemohu říci, že bych se nebavil, a to už jsem o čtvrt století starší, než cílovka (70%). ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet, a pokiaľ ste prežili strednú školu v aspoň trošku podobnom mindsete a niektoré scény vám prídu spomienkovo povedomé, tak vám to nepríde až tak šialené a nechutné, ako sa tu vykresľuje. Ja som sa bavil, aj keď je to amatérske, zvrhlé, ujeté, ale má to gule a hlavne pobaví. A za ten krátky čas ani vlastne nestihne nudiť. 65%. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nejlepší česká komedie od GYMPLu. PÁRTY HÁRD je zjevení na české scéně, kterou by stálo za to regulérně distribuovat do všech komerčních kin po republice, protože si to svou kvalitou, narozdíl od všech těch sračkoidních stokrát omletých vztahových mrdek, prostě zaslouží. Jedná se o poctu americkým puberťáckým komediím se silným pikoidním nádechem folklóru Šluknovského výběžku, se kterou se dokáže ztotožnit kdejaká naplavenina z prdelákova podobného ražení. Martinu Pohlovi se povedlo napsat a zrežírovat nečekaně vtipnou fekální komedii, která má skvěle načasovaný humor (vyplývající z přesně vybraného castingu), skryté pointy, schválně amatérsko-dokumentaristicky vypadající kameru a nostalgický pop-punkový soundtrack, jež právě vylaďuje onen vibe amerických teenage komedií z přelomu milénia, z kterých vychází. Třešničkou na dortu je pak například citace scény z MANDRAGORY. Víc podobně odvážných projektů, u kterých se autoři nebojí vzít koule do hrsti a snaží se s tou zchátralou českou kinematografií něco udělat. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jestli je něco, co považuji za hodně špatné na této komedie, tak jedině to, že jsem se hodně moc dobře bavil. Možná se mnou něco není v pořádku, protože bavit se u takového zvěrstva, je prostě asi špatně! Některé scény byly hodně za hranou. Ale nasmál jsem se a celkem dost, i když pravdou je, že občas mi bylo i na zvracení! Hodně úchylná komedie, které v Česku nemá konkurenci. Hodina utekla krásně. Pobavil jsem se. Tři poctivě hvězdičky. Půlku hvězdičky bych dal režisérovi/scénáristovi za odvahu. Na pobavení doporučuji, ale nedoporučuji u této komedie něco konzumovat. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba ve třicáté minutě filmu, kdy hlavní protagonisté jdou uličkou, do nich vrazí dvojice mužů. Toto cameo si střihli Petr Esterka a Petr Purmenský, známí též pod přezdívkami Peťan a STN. (vyfuk)
  • „Snímek Párty Hárd vlastně vzniknul jako reakce na frustraci z filmu Prokopat se ven (2020), který jsme připravovali spolu s Brunem Ferrarim a Čestmírem Kopeckým. Jednalo se o velký projekt, jenže jsme na něj dvakrát nedostali grant, což poslalo celý film k ledu. To byl jeden z důvodů, proč jsem se rozhodl natočit vlastní nezávislý snímek, a tak se zrodil nápad na teenagerskou komedii. Oslovil jsem Marka Brožka, který mi točil videoklip Zoubková víla, a začali jsme makat,“ prozradil režisér a scenárista snímku Martin Pohl. (SONY_)

Související novinky

Reklama

Reklama