Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechutné tak moc, že i moje manželka, která jinak poměrně hodně snese se po dvou minutách raději otočila na druhou stranu, že na tohle koukat tedy rozhodně nebude. Já tedy ten prvotní šok, ze scény kdy fotr ukazuje svému synovi na co by měl při masturbaci koukat, zvládl. A výsledkem mi byla komedie, která je naprosto boží i tedy za cenu, že hranice vkusu zde absolutně neexistují, fekálního humoru je zde více než v těch nejtrapnějších amerických komediích, ale co předvedl rejža s postavami to zaslouží zkrátka respekt. Trio kamarádů/otec hlavní postavy/záporák. To vše jsou absolutní castingové pecky. Adam Ernest si střihnul borečka, který dokáže na druhé stříkat beďary, ráčkuje a myslí si o sobě že na něj jdou všechny holky světa. Je to šílené, blbé, zvrhlé, ale já se královsky bavil. 80% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet, a pokiaľ ste prežili strednú školu v aspoň trošku podobnom mindsete a niektoré scény vám prídu spomienkovo povedomé, tak vám to nepríde až tak šialené a nechutné, ako sa tu vykresľuje. Ja som sa bavil, aj keď je to amatérske, zvrhlé, ujeté, ale má to gule a hlavne pobaví. A za ten krátky čas ani vlastne nestihne nudiť. 65%. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Můj komentář číslo 1000. Dlouho jsem přemýšlel, co komentovat, protože si říkám, že to je malý milník. Velký krok v mém virtuálním životě a malý, takřka zanedbatelný krok pro lidstvo. Pro mě je toto nejvýznamnější český film, který mi po mnoha letech opět dokázal, že i u nás vznikají extrémně dobré filmy, že i u nás někdo dokáže vypointovat fór a nezkazit ho, že se tu nemusí točit jen trapný politicky korektní mainstream. Tak od srdce jsem se už dlouho nezasmál. Naprosto dokonalé vykreslení postav, za sebe palec nahoru za bezprecedentní rodiče. Žlutý poplach a Já myslel že se tu prcá naprosto nejlepší postavy... Grundza králem českých cikánských herců. Kam se hrabe jaksemenuje z Mostu. Na nic si to nehraje, jde tam o prdel a je cítit, že tvůrci maji hranice nastavené jen svým názorem, protože si to platí sami. Finální faux pas mě málem sundali ze židle. Neumím si představit to koukat sjetej, to musí být naprostá řachanda... Doporučuji všem, kteří nejsou fundamentální, kteří nejsou bigotní, kteří nejsou prudérní a kteří jsou otevření možnosti, že morálka a mravnost jsou jen lidský výmysl, který nemá ve vesmíru jiné opodstatnění, než se mu vysmát. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Pominu naprosto tragické herecké výkony, a že je film prošpikován nechutnostmi a fekáliemi. Ale musím s rukou na srdci přiznat, že jsem se té šílené úchylárně řehtal nahlas. Co má film poskytnout - zábavu/poučení/umělecký zážitek/vizuální vjemy. A já jsem se v tomto případě fakt bavil, přestože si uvědomuji všechna negativa. Tudíž nebudu mudrovat a rovnou napálím čtyři hvězdičky. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Kino jsem nestíhal, tak jsem si s tímhle dal dost na čas. No ale nevadí, takhle to aspoň tlumí smutek z toho nešťastně načasovaného zákazu podobně zábavných akcí jaké jsou k vidění tady v tom filmu. Odpoledne při parádním novém španělském hororu Platform jsem si smutně říkal jací jsou ti čeští filmaři loseři že něco podobného nezvládnou taky, a najednou Martin Pohl mi ukazuje že ono to jde, a celkem bez problémů. Ti ostatní čeští filmaři by se tu měli hodně učit. Stačí mít to správné nadšení, žádné zbytečné skrupule, a hlavně talent, který je tady vidět překvapivě dost, on Řezník ten žánr evidentně má docela v malíku a umí s ním pracovat - čekal jsem trochu že půjde hlavně za vršením čím dál větších nechutností, a ono tu přitom často ještě lepší jsou ty humory spíš civilnějšího rázu. Samotný úvod je slabší, jede se v něm podle klasického mustru a víc to připomíná standardní české komedie jen s tím hnisem a hovny navíc, takhle klame tělem btw i trailer, ale graduje to velmi slušně až ke komediálně dokonale dotažené hodině chemie s vařením perníku. Řezník jede jak Vorlíček s Macourkem na amfetamiech. No a pak nástup Sultána, Huga a Goldena to posunul na ještě vyšší level, pak to konečně dostojí i svému podtitulu. Jen film začne trochu rozbíjet že ti tři jsou i před kamerou mnohem zábavnější než hlavní postavy filmu, a tak střihy na hlavního hrdinu a jeho snahu o první zásun začnou být spíš otravné. Naštěstí to došlo i Pohlovi a moc se s tím nemaže, a navrch přisadí i povedenou pointu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Ve finální scéně, kde přinese muž Petrovi (Jakub Kalián) noviny, si můžeme všimnout inzerce na hospodu „U zlatého Mloka“. Je to odkaz na Martinovu (Martin Pohl) počítačovou sérii „Život není krásný“, kde se tato hospoda vyskytuje. (thestrycekfido)
  • Scenárista a režisér Martin Pohl v jednom rozhovoru uvedl, že několika protagonistům neplatili penězi ale pervitinem. (Nathaniell)
  • Film stál tvůrce skromných 250 tisíc Kč. Zhruba polovina částky zhltla postprodukce. (Dlaha)

Související novinky

Reklama

Reklama