Reklama

Reklama

Velký průvodce meditací

(seriál)
  • USA Headspace Guide to Meditation
Trailer
USA, 2021, 2 h 53 min (Minutáž: 19–24 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Headspace představuje příjemně animovaný pohled na výhody meditace a nabízí techniky a instrukce, abyste se do toho mohli pustit i vy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

úplný súhlas s kolegom Jarom.Krafcikom. Mám pocit, akoby niektorí ľudia teraz objavili teplú vodu alebo čo, ešte horšie, asi len teraz objavili internet. Pretože takýchto meditačných rád, programov, videí je už dlhé roky na rôznych kanáloch desiatky, ak nie stovky. Takže nerozumiem, prečo má dokument 90%, čím je výnimočný? ()

Luicy 

všechny recenze uživatele

Příjemný dabing, ale jinak na tom neshledávám nic výjimečného. Je to průměrné. Autor se mnohdy opakoval a k nějakým nadějným vyhlídkám na zlepšení jsem teda také nedošla. Jste-li však člověk, který má jednou za čas hlavu plnou starostí a potřebujete vypustit páru, asi vám tato meditační série postačí a do jisté míry možná i pomůže. Některým lidem stačí přec jen málo k uspokojení... ()

Reklama

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

"Sprievodca meditáciou pre bežného človeka" podaný zrozumiteľnou formou a s možnosťou si danú techniku priamo vyskúšať. Vizuál je krásne farebný a hlas rozprávača pôsobí celkom ukľudňujúco. Ide však len o jeden z mnohých typov meditácie (všímavosť) a pokojne sa môže stať, že niekomu nesadne ale nájde sa v inom type (čo bol napríklad môj prípad). Ak ale o meditácii neviete nič, na začiatok je to dobrá voľba. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Toto išlo úplne mimo mňa, analýzu a zážitky tibetského mnícha Andyho som si vypočul, zostávajúcich viac ako 10 minút v každej epizóde s meditáciou som už vynechal. Ja nepotrebujem meditovať nato aby som zistil že som dobrým človekom. Pre rodinu, pre podriadených v práci pre kamarátov. Trávia so mnou čas radi, jeden s kolegov hovorí že na moju adresu ešte od žiadneho iného kolegu nepočul krivé slovo a nerobí mi problém porozprávať sa s nikým. Pravda ak dotyčný nie je jedincom ktorý sa rád povyšuje nad ostatných. ČSFD je už iná káva, tu moje názory iritijú obrovské množstvo ľudí, a aj to o niečom svedčí. Pre ľudí ktorí majú k meditácii blízko určite dobrý dokument, ja som sa tomu snažil dať šancu v každej epizóde ale nenadchla ma ani animácia ani jednotlivé príbehy. Ja skrátka patrím k ľuďom ktorý nedokážu svoj čas zabiť tým že sa budú venovať meditácii, ten čas radšej využijem nato aby som pomohol svojim najbližším, strávil čas s priateľmi či meditoval pri dobrom filme či knihe. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Posledný januárový deň som strávil "meditáciou" na netflixe. Aspoň ten dabing, animácia nič moc a celkovo mi to nič nedalo. Veľmi nadhodnotené. Úprimne ani neviem čo týmto netflix myslel. Nemyslím si že to nahrnie ľudí meditovať. Ale ak pozriem napriklad užívateľa fotbalista, niekomu stačí fakt málo k dokonalosti. Alebo druhý expert čo tomuto dielu udelil plný počet a prvému rambovi odpad. 2* ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno