Reklama

Reklama

Lucie: Černí andělé

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1991, 3:56 min

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Černí andělé" je v poradí druhá skladba z druhého radového štúdiového albumu českej hudobnej skupiny Lucie. Album nesie názov "In the Sky". Vyšiel pätnásteho novembra roku 1991 pod značkou vydavateľstva Gang Records. Song "Černí andělé" je dodnes jedným z najznámejších a najpopulárnejších hitov tejto pražskej pop rockovej formácie. Mnoho ľudí si myslí, že sa táto pieseň volá "Sex je náš", mnoho ľudí je mylne presvedčená o tom, že je to pieseň o láske. Nie! "Černí andělé" sú o promiskuitnom sexe a syndróme získanej imunitnej nedostatočnosti. Je to o AIDS! Myslím, že by si tento titul zaslúžil lepší, kvalitnejší klip ako ten, ktorý v roku 1991 natočil Vladimír Michálek. *** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zrejme dodnes najpopulárnejšia skladba rockovej sekcie na diskotékach, ktorá má zvláštne podaný videoklip.  Dá sa len napísať, že v jednoduchosti je krása a ako audio z videom do seba zapadá. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Na ZŠ něco neskutečně otravného, páč s tím opruzoval každý debil. Text je totální nesmysl, páč pokud by středověk neskončil (kéž by) tak by 48% tzv pseudopárů a rádoby rodičů, šel okamžitě ke kůlu (nebo ještě hůř), a se svými nemanželskými b., protože si prostě neumím představiti, jak by to dotyční okecali, haha! Já vím, že je to nadsázka, ale stejně je to hovadina a blábol. Ještě že za to vyřvávání tohoto textu, dostalo spousta spolužáků, vždy spolehlivě poznámku aj. Aspoň něco. Dnes by asi spíše dostali pochvalu. Což bych se nedivil. Konec tzv. cynického okénka.;-) ()

Reklama

Reklama