Reklama

Reklama

Talk show Jiřího Ovčáčka

(pořad)
Talk-show
Česko, 2019, 40 min

Obsahy(1)

Jiří Ovčáček v roli, v jaké ho neznáte. Nenechte si ujít neotřelou diskuzi s významnými hosty. (TV Barrandov)

Recenze (103)

krisikowa odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co si o tom myslet. Mluvčí prezidenta (tzn. co se funkce týče, totální nýmand) vede tak show s politiky, načež se u toho tváří jak Jířa Bohdalová, když jí někdo vysvětluje recept na křenovou omáčku. Takže doporučuju moderátorovi, aby se toho vaření chytil. Atmosféra zaměnitelná za Sama doma. A trochu osobnější linka: moderátor je žurnalista. Proč teda nedělá seriózní žurnalistiku? Něco skutečně přínosného, než že si sedne před kameru a řekne celému národu, že si nedovede představit pracovat sedm hodin v kuse. ()

Wayne odpad!

všechny recenze uživatele

Panu Ovčáčkovi děkuji, protože už nějakou dobu nemám čas na čsfd chodit, ale tento mluvčí, intelektuál, génius, vtipálek a nyní moderátor je natolik inspirativní, že jsem mu to chtěl sdělit alespoň touto cestou. Zemanovo prasátko vysílá z televize tak silné vlny, že se ve mně rodila schopnost mluvit čínsky. Zvracel jsem pouze dvanáctkrát a sledoval celých dvanáct minut. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

TV Blbounov a další borec, co si myslí, že vypije oceán. Pominu svůj názor na nejvíce slizkého člověka pod sluncem, na něhož je i Davy Jones hodně krátkej. Nechci tady metat sprostá slova a zbytečně se zase naštvat, což se mi stává, kdykoli toho pablba vidím. Prvním hostem byla vrchní pokladnice Alča, u níž bylo napsáno "ministrině financí" - ANO, čtete správně, hrubka jako dělo. Ale proč mě to překvapuje, že na TV Blbounov neumí pravopis, že? Prvním hostem byla dáma, která je u Milouše Opilého dobře zapsána, čili žádný pořádný neřkuli konfliktní rozhovor se nekonal. Ovčáčkovič byl servilní a Alča strojová politička. Zajímalo by mě ale, jestli si Divý Jura troufne pozvat taky člověka, který má jiný názor a který rozhodně Miloušovi a jeho hradnímu hampejzu (protiklad k pražské kavárně) nebude podkuřovat. No uvidíme. Teda uvidíte, já si tímhle pořadem rozhodně nebudu kurvit svůj čas. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Víte pane redaktore, co znamená slovíčko pasy?.....tak teď už k dokonalosti a úplnosti novodobé Adamsovy rodinky stačí jenom krůček. Jeden syn-egomaniak a trotl tuhle zrůdnou televizi provozuje, druhý tam má talk show byť neumí mluvit a papá se tam chodí v libovolných časech odreagovat ,když zrovna nemá nic lepšího na práci ( padání ze schodů, čínský lobbing, demagogie atp). Tím pomyslným krůčkem je pochopitelně zamýšlen poslední z pořadů, zapadající do mozaiky, jež by se mohl jmenovat například:"Finanční gramotnost podle Vráti", kde by televizní diváky tento mág naučil, kde vzít prachy a přitom krást... ()

numan 

všechny recenze uživatele

Milí havloidní Kund(er)ové! Jelikož jste z hodnocení TV pořadu opět udělali ideologickou exhibici chudých duchem, i já se přidávám se svým hodnocením, aniž bych viděl jedinou minutu. Jen tak - z principu. F*** EU, F*** Merkel a všechny sluníčkáře poslat do Afriky, ať konečně přestanou prudit tady a pomáhaj tam, kde je to opravdu potřeba. Amen. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama