Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anja a Tomas představují pár, jakých známe mnoho. Oba jsou ve středním věku, v plné síle, pevně spojeni dětmi a rodinou. Z jejich romantické lásky už po letech soužití mnoho nezbylo, žijí spíše vedle sebe než spolu a většinu energie dávají do své práce. Tomasův přístup už dokonce hraničí s workoholismem. Anja jako divadelní režisérka právě zažívá triumf díky premiéře nejnovějšího představení, když jí lékaři oznámí, že má fatální neléčitelný nádor a před sebou pouhé tři měsíce života. Do Vánoc zbývá jeden den, dětem nic říct nechce a jediný, o koho se Anja může opřít je Tomas. Anja se rozhodne být silná a bojovat. Může smrtící diagnóza dát jejich rozbitý vztah znovu dohromady nebo už mezi nimi opravdu nic nezbylo? I ve chvíli, kdy jsou vaše šance minimální, naděje vždycky existuje. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

ambron

ambron (hodnocení, recenze)

Podľa filmu vznikne americký seriál, hlavnú úlohu si zahrá Nicole Kidman a bude aj výkonnou producentkou 

prkalil

prkalil (hodnocení, recenze)

Ronee

Pozor - spoiler (i když zatím jsem neviděla, jen jsem o něm četla) - ten film je velmi autobiografický - tedy podle událostí, které potkaly přímo paní režisérku.

Ronee

Ronee (hodnocení, recenze)

Ako ste pochopili ten záver? Či nebolo dôležité, či prežila, ale že vlastne zachránili svoju lásku? Alebo to bolo tak, že ona mu povedala, že si ho chce vziať do hrobu a on tam za ňou prišiel.. Takže neprežila?

na příspěvěk reagoval prkalil

Reklama

Reklama