Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestičlenná rodina se přestěhuje do nového domu uprostřed velkoměsta s nadějí, že si v životě přilepší. Jejich sen se však brzy promění v noční můru, neboť v novém domě přebývá něco temného... (Eliott)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (66)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Španielsky Insidious, ako sa vo viacerych komentároch spomina rozhodne nie je zlým filmo a stojí za pozornosť fanúšikov hororov. Ešte aj v čase písania komentára cez aplikáciu som váhal aké hodnotenie filmu dať, nakoniec som sa priklonil k tomu vyššiemu. Oceniť možno veľmi svižný úvod ktorý hneď divákovi ozrejmí o čo vo filme pôjde a čo od neho môže očakávať. Za slabšie zvládnutú považujem pasáž zgruba od 50 minúty, tých dvacat minút bolo práve momentom kde som na chvíľu znížil koncetráciu na dej, našťastie posledná polhodina to celkom slušne vynahradila a preto možno film považovať za jeden z najlepších hororov natočených v priebehu tohto roku. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 členná rodina (matka, otec, dcera, malý syn, velký syn a dědeček) se nastěhuje do bytu kde někdo umřel. Po čase jich tam něco napadne a oni jelikož do toho bytu narvaly všechny prachy tak se snaží to nějak vyřešit. Průměrná duchařina, kterých jdou do distribuce desítky ročně jediné co se dá pochválit je spoiler transsexuální entita co na ně útočí to jsem ještě v duchařině tuším neviděl. Hvězdy dole za konec, který přijde z ničeho nic a nedává moc smysl v hrozně krátkém časovém intervalu se zde skoro vše vyřeší to nemluvím o tom, že na konci jaksi záhadně se objeví peníze na otcově pojistce přičemž na začátku říkali, že žádné peníze nemají. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrná duchařina, která jede v zajetých kolejích nastěhování - strašení - vymítání a která nepřináší do žánru bohužel nic nového než jen španělský nádech. Občas nějaká lekačka, občas bubák a občas povedená scéna, bohužel finále je utnuté moc brzo a trochu lenivě odfláknuto. Ale že je letos hororové sucho a není na co koukat, proč ne. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době Španělé zabodovali tímhle solidním duchařským horůrkem.Intenzivní jízda, která nikam neuhýbá, a atmosférou vás doslova pohltí.Spokojenost..To že se v některejch podobnejch filmech buď čeká na napětí a strašení třeba hodinu, nebo je ve filmu spousty odboček, je fakt.Tady to ale vůbec neplatí.Celejch 104 minut to šlape, straší se, napíná, a hlavně je to znovu po dlouhý době bezútěšně depresivní a beznadějnej film.A proč tedy jen tři.Tak těch duchařskejch filmů sem už viděl dost,a z dávnější doby mám už k tomuhle hororovýmu žánru trochu odstup.Takže na vyšší hodnocení by to už musel bejt fakt neuvěřitelnej kus.Ale dobrý to je.60%. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Šesťčlenná rodinka sa nasťahuje do strašidelného bytu, od začiatku ich trápia duchárske vízie, a keď ich najmladší potomok zmizne, je všetko jasné. Plus nejaká potrebná špiritistka do toho celého. Ale funguje to? Áno, funguje. Španieli proste vedia, a kritizovať horor za to, že to tu už bolo miliónkrát... no a čo, že bolo. Tento film tak či tak nenápadne preplával bez toho, aby o jeho existencii niekto tušil, o megafilm roka sa taktiež nejedná, a kto sa vopred zmieri s tým, že je to iba čistý rodinný ľakačkový kúsok bez vyšších ambícií, nemal by mať problém. Do mojej zbierky duchov zapadne akurát. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Během úvodních titulků hraje „La Vida Sigue Igual“ od Julio Iglesiase a v 58. minutě hraje z gramofonu „Yo Soy Aquel“ od Raphaela. (Duoscop)

Reklama

Reklama