Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Peklo (S01E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina hlasuje, jestli ve hře pokračovat, nebo ji ukončit. Jenže realita venku může být stejně nemilosrdná jako hra samotná. (Netflix)

Recenze (53)

Igy007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od většiny z Vás si myslím, že tento díl je pro celek velice užitečný. Dodává seriálu na komplexnosti, kterou zmiňuje uživatel Eliott. Příležitost pochopit ty lidi, z úchylné střílečky se stává něco, co můžeme pochopit. Někdo je až tak v hajzlu, že hraje vabank. Zažít to nechceme, ale vcítit se můžeme. P.S.: žeru ty růžové overálky. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery k druhej časti: Paráda, tvorcovia si z nás doslova robia prdel, hneď na začiatku sa hlasuje, či chcú súťažiaci dalej súťažiť. "tak to je jasné" poviete si "určite bude hlasovanie nerozhodné a starý dedko, ktorý už nemá čo stratiť, rozhodne posledným hlasom o udržanie v hre. O čom inom by to predsa bolo?". Fuck off, povedia vám tvorcovia a pošlú všetkých domov. Zvyšok časti ale nič špeciálne, iba taká výplň a zoznamovačka, predpokladám a dúfam, že ide len o predohru pred niečím fakt veľkým. A trochu mi vadí opakovanie scén, ktoré sa stali napríklad pred tromi minútami, ale netflix asi nepozerajú len samé hlavičky. ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čakal som pokračovanie v krviprelievaní, ale preživší hráči si slobodne a tak nejako veľmi tesne demograticky odhlasujú ukončenie herných radovánok, aby na nich po návrate do svojich civilných životov o to viac dopadla bezútešnosť a bezvýchodiskovosť ich nemajetných a zadĺžených osudov a oni sa ešte radi vrátili k vidine zisku alebo smrti. Miestami že až sociálna dráma, Ind nedostal pol roka výplatu, severokórejská emigrantka potrebuje hotovosť na prevedenie zvyšku famílie cez hranice, stará trhovnica sa nevedomky hrdí úspešným synom defraundantom, ovšem najviac ma pobavila scéna, kde sa na polícii pokúša hlavný hrdina popísať a udať celú hru. Druhý diel rovnako kvalitný. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto případě jsem šel s hodnocením dolů, protože tvůrci potřebovali téměř hodinu na to, aby mi do detailu vysvětlili, proč vstupovat podruhé do téže řeky (jenže ona už je stejně jiná- však víme- tempus fugit a voda taky), a mě to chvílemi moc nebavilo. Tedy, abych to vysvětlil, děj nebyl úplně špatný, ale ve chvílích, kdy se mi Korejci snažili hrát na city, jsem už najednou nebyl cílovkou. Mě se tyhle citovky příliš nechytají; už jsem asi příliš opotřebovaný životem na to, abych ronil slzy nad osudem lidstva. Od té doby, co je ze mně mrzák, už se mě pokoušelo oškubat nemálo zmetků, kteří to se mnou samozřejmě mysleli dobře, takže jsem se musel zatvrdit, a tím pádem se příliš nedojímám. / Poučení: Čtvereček je více než trojúhelník. Trojúhelník je nebezpečnější než kolečko. Nikdy nepřísahej na život své matky, jinak dostane cukrovku. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Boží závěr prvního dílu dával tušit, že se tvůrcům horko těžko povede kvalitou navázat. Již samotný úvod této epizody moje tušení potvrdil. Naprosto dementní hlasování s extrémně nepravděpodobným výsledkem zásadním způsobem přibrzdilo veškerou akci. Namísto úžasně tísnivé atmosféry a dalších zvrácených her tedy sledujeme seznamování se s civilním životem několika postav, což tvůrci zřejmě nechtěli řešit formou flashbacků. Nechce se mi věřit, že bych již v rámci druhé epizody sledoval umělé natahování děje. Bylo samozřejmě ihned po hlasování jasné, že dojde k návratu. [70 %] ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama