Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


VIP (S01E07)

(epizoda)
  • Jižní Korea VIPS

VOD (1)

Obsahy(1)

Maskovaný vůdce přivítá VIP hosty a usadí je do první řady. V páté hře někteří hráči neustojí až moc velký tlak. (Netflix)

Recenze (61)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle se dostaví zhýčkaní multimilionáři s maskami a příšernými replikami (mimochodem všiml si někdo, že kvůli těm maskám nemají šanci usrkávat toho vynikajícího červeného vína, které jim přinesou pohůnci? :D), aby mohli sledovat další hru naživo. Další hra je přechod přes skleněný most – všechny ty kecy o rovnocenných možnostech a borec jednoduše zhasne světla, aby hráči nemohli říct, které sklo je tvrzené a které ne. Bohužel seriál si pořád jede svoji rutinu. Velmi bych uvítal jinou kompozici nebo snahu pozvednout materiál na vyšší úroveň. Tahle hra se například dala obejít mnoha způsoby. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra do určité míry napínavá, ale vše ostatní je takové... natvrdlé. Přijdou VIP hosté, kteří nejsou ničím jiným než několika bohatými pitomci (z nichž jeden je gay), v ději nic nezmění a tak tu jsou jen na ozvláštnění. Takové nijaké ozvláštnění. Nemůžu si pomoct, ale fakt mi to přijde slabé a celé to je spíš materiál na film, než na seriál. Jenže to ale je seriál, a v tomhle případě utahaný seriál, s hrozně malým počtem nápadů. A teatrálnost dialogů a šablonovitost a nedůvěryhodnost postav jede přitom pořád dál... Lepší 2* ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opat tu mame niekolko logickych premetov, z ktorych par bilo do oci a spomenul ich i kolega vo svojom prispevku. Mna osobne napriklad prekvapilo, ze sa nikto nepokusil pouzit ramy, co drzali skla. Boli prijemne siroke. :) Meh, slabsi priemer, ktory zachranuje konecne zuctovanie polosialenej typkyne, ktorej umysel sme vedeli vsetci a cakali sme, kedy ho zrealizuje. Akurat ma prekvapuje, ze valibuka nenapadlo dat jej "celo" a zovretie by hned povolilo. Ospravedlnme to vybicovanymi emociami a ohrozenim. Hoci poulicnemu bitkarovi by to napadlo urcite. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizardní přehlídka masek našich VIP. A jeden z nich je typický archetyp toho oplzlého, tlustého zbohatlíka, co si vyhlídne nějakého týpka. Hra jako taková se povedla, opět tlak na psychiku, odchody některých postav mě ovšem nijak nepřekvapily. Blížíme se do finále, je třeba je zredukovat, co nejvíc. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skleněné nášlapy. Udělat napínavou hru z prostého přeskakování ze skla na sklo je vlastně docela kumšt. Charaktery mají zelenou, přitom už takhle mnohé hlodají výčitky svědomí. Poprvé má divák také možnost nahlédnout mezi VIP, kteří se při sledování hry královsky baví, čemuž věřím asi tak jako tomu, že jednou budu skvělým tanečníkem. Drastické odchody (už důležitých) postav mě nechávají chladným. Pozadí celé téhle taškařice rovněž. Za každým počinem je bez obalu pitvaná podstata daných rozhodnutí, která kolikrát nemáme pod kontrolou. Někomu to stačí, mně určitě ne. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Ve hře je 18 párů skla, to znamená, že první hráč měl šanci na to, že uspěje 1 ku 262,144. (NiWi)
  • Na začátku epizody stojí Bílý kůň na chodbě a otevírá dveře. Poté, co otevře dveře po své pravé ruce, otevře i ty naproti. V dalším střihu budou ale po levé ruce otevřené už dvoje dveře. (Duoscop)
  • Skla byly ve skutečnosti nad zemí pouhého 1,5 metru, i tak však dokázali herce při natáčení dostatečně vyděsit. (NiWi)

Reklama

Reklama