Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Bílý kůň (S01E08)

(epizoda)
  • Jižní Korea 프론트맨 (více)
Thriller / Dobrodružný / Akční / Mysteriózní / Drama
Jižní Korea, 2021, 32 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Před posledním kolem panuje mezi finalisty vzájemná nedůvěra a odpor. Čun-ho práskne do bot s úmyslem zveřejnit špinavá tajemství o hře. (Netflix)

Recenze (49)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potom ako po skončení poslednej hry organizátori pre efekt vyhodili do luftu sklenený most, vďaka čomu skoro zabili posledných troch preživších, navlečú týchto do smokingov a naservírujú im poslednú večeru, po ktorej zabudnú odniesť kudly, v nádeji že po večierke bude zábava pokračovať. Severanke so šrapnelom v bruchu nie je do spevu a zostane nám posledná dvojka. Policajt je zdatný športovec a skoro sa spasí na neznámom ostrove, kde ho nakoniec dostane Biely koník z príbuzenstva. Všetko je tu efektné, ale človek sa miestami musí chytať za hlavu, ako je organizátorom najprv jedno, či si súťažiaci podrežú krky a o pár sekúnd už ich trhajú od seba. Slabšia epizóda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabá příprava na finále, u které hlavně nechápu, proč nebyla součástí finále. Teda jo, aby to mělo víc dílů, že? Zajímavá byla ta část při "večeři vítězů", ta mi přišla i napínavá, protože jsem očekával, že v tom bude nějaký zvrat a další skrytá hra - žel nestalo se tak - každopádně kromě ní a konce tam nic moc zajímavého nebylo. Fakt to šlo shrnout do 15 minut a přidat do té finální epizody... 2* ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekněme, že mě tímto kratším dílem tvůrci neskutečně nasrali. Po dvou velmi solidních epizodách si pro nás připravili tuhle pičovinu, které jsem v první chvíli měl chuť prostě vlepit bez milosti odpad. I druhá z mých nejoblíbenějších postav tohoto seriálu je DEAD a zůstali tu dva čuráci, kteří si ani jeden tu výhru nezaslouží. Vlastně jo, oba se postupem času zařadili mezi největší svině mezi hráči – ale tak přežili ostatní a o to tu šlo. Lži, podvody, přechcání a hlavně přežití ostatních hráčů – o to tu celou dobu šlo. Nicméně smrt zlodějky byla tak stupidně zbytečná – no chtěli to uhrát na emoce…Ta linka s detektivem vyvrcholila taky totální stupiditou (tak hlavně že se oba střelili do ramene, popláčeme si a jedeme dál…). No nic. Ve finále chci vidět kule rvoucí dramatické vyvrcholení, jinak tenhle seriál roztrhám na kusy a spláchnu do hajzlu… ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! "Don't do it. That isn't you. You're a good person at heart." Nevinná smrt vždy bolí, avšak tady šlo ještě o mnohem víc, o rozloučení a život, který mohl být. O to horší to je. Už když běžel k těm dveřím, tak jsem to v duchu tušil, přesto jsem doufal, že mi to tvůrci neudělají. Ač po v předchozích dílech zavedené, nevyhnutelné mortalitě to bylo jistě naivní, přesto jsem v to doufal. Policista mi byl ukradený, ale její smrt bolí. Měla to vyhrát. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zranění Sae Byeok je takové, že tvůrci prostě chtěli aby se ve finále setkali dva kamarádi, kdy jeden se v životě zřekl emocí pro peníze a druhý by se zřekl peněz pro  šťastný život s emocemi. Kdo vyhraje? Skončí to stejně jako s bratry Hwang Jun ho(hodný) a Hwang In ho, kde přežil ten zlý? Seriál si hraje i dobře s nečekanými událostmi, tak uvidím co se nakonec stane. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Nůž, kterým si Frontman (Lee Byung-hun) vyndává z ramene kulku, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. Tento nůž se v seriálu vyskytuje vícekrát. (Untentrauer)

Reklama

Reklama