Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle zkouší vymyslet, kam dál po střední, a má co dělat, aby zvládala vztah na dálku s Noahem, složité přátelství s Leeem a svůj zájem o nového spolužáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (52)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Hezký romantický film, štěstí nám v konci kapalo jako med. Hlavní hrdinka je dobrá herečka, ale sorry jako, rozhodně není moc přitažlivá. Tento typ maličkých dívek ty nejhezčí kluky v reálu nezískává. Chytrost a vtipnost jsou většinou kritéria 2 a 3. Takže další pokus "vychovat" chlapce k tomu, že krása není vše. Hm. Ještě štěstí, že jinak to celkem běželo, výběr písniček byl dobrý a na jednou kouknutí to stačí. Točí třetí díl? Asi to vydělává...tak proč ne. ()

wolverine 

všechny recenze uživatele

Před pár dny jsem zhlédnul jedničku a byl jsem celkem spokojený. No a dnes vyšla dvojka, tak jsem jí zhlédnul a tady je moje krátká recenze: Stánek s polibky 2 je fajn film na páteční odpoledne. Je to prostě béčkový romantický film, nic víc od toho nečekejte. Film jsem si užil, mohl být o trochu kratší, ale to je jen drobnost. Vlastně jsem od toho dostal přesně to co jsem si myslel. Všem milovníkům béčkových filmů doporučuju. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

The Kissing Booth "jednotka" bola pre mňa vcelku vydarená, hoci spočiatku mi to prišlo až prehnane teatrálne, ale napokon kvalita v rámci tohto žánru. Zaujímalo ma, čo so sebou teda prinesie "dvojka". A opäť mám zmiešané pocity, hoci menej ako predtým. Tentokrát mi však išli dosť na nervy takmer úplne všetci (okrem Leeho priateľky - tej mi bolo skôr ľúto). Zaujímavé, všetci sa cítili takí ukrivdení chudáčikovia, a pritom boli všetci takí alibisti a egoisti. Bohužiaľ, aj takýto je odraz doby. A pritom by stačilo tak málo - úprimne sa porozprávať medzi sebou a nie si domýšľať a zatajovať. No nie? Ale inak bol film vcelku pozerateľný a ja osobne som sa bavil, hoci na úroveň druhej polky "jednotky" to nedosiahlo ani náhodou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nie je tragédia ako tvrdia niektorí. Mne sa to po dejovej stránke páčilo viac ako jednotka v ktorej ma sral psychopatický bitkár Noah a problém, že musia svoj vzťah tajiť pred bratom bol tiež len vycucaný z prstu. V dvojke sa Noah dostal na vedľajšiu koľaj a Elle balí oveľa sympatickejší Marco. Aj Lee dostal zmysluplnejšiu líniu. A dokonca aj tá gay epizódka tu už nepôsobí ako nutné lezenie do zadku gay menšinám behom pár sekúnd, ale venujú jej niekoľko minút, vďaka čomu už je konečne funkčná. Miernym sklamaním bolo preobsadenie jednej z triednych fúrii nevýraznejšou herečkou. Všetci ostatní sa ale vrátili, čo rozhodne poteší, vrátane množstva drobných odkazov na jednotku. Trochu ma zo začiatku štvali niektoré pokusy o humor typu Lee uteká zachrániť od trapasu Elle, ale pritom vrazí do úplne každého alebo sa potkne o každý predmet. Z toho mi bolo za scenáristov trápne. Najväčším problémom dvojky je ale stopáž, ktorú veľa divákov nerozdýcha. Ono to ani nepôsobí ako film, ale ako niekoľko dielov teenage seriálu. Mne to rozhodne nevadilo, keďže som to bral akokeby som si pustil tri diely seriálu za sebou. Kľudne by som prijal, keby z toho urobili seriál. Elle je božská a vtipná. Ale niekomu sa to môže zdať nekonečné. Ja som zvedavý jak Elle vyrieši ten obrovský cliffhanger, ktorým sú dvere pre tretiu sériu, ehm pardon diel, otvorené dokorán. 7/10. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Stručná charakteristika: Nudný začiatok, pri ktorom zaspávate, vcelku zaujímavých dvadsať minút niekde uprostred a otrasný koniec, pri ktorom sa vám chce plakať, pretože hlavné postavy premýšľajú ako malé deti. Prečo sa Elle správa tak detinsky, to zostáva záhadou. Pri pozeraní takýchto diel sa skutočne modlím, aby žiadnu knihu z Wattpadu, aj keď by bola naozaj plnohodnotná, nikdy nesfilmovali.Prečo sa na konci rozhodla tak, ako sa rozhodla? Ako sa mohla tak ľahko uzmieriť s Rachel? Prečo je Lee, ktorý bol v prvom filme asi tou najzaujímavejšou postavou, vrámci možností, úplný kretén? Otázky, na ktoré asi nikdy nedostaneme odpovede. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Joey King (Elle Evans) během natáčení musela nosit paruku, protože si před tímto filmem oholila vlasy pro seriál Odhalení (od r. 2019). (SONY_)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA) a Kapském Městě (Jihoafrická republika). (BMW12)

Související novinky

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama