Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle zkouší vymyslet, kam dál po střední, a má co dělat, aby zvládala vztah na dálku s Noahem, složité přátelství s Leeem a svůj zájem o nového spolužáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (52)

wolverine 

všechny recenze uživatele

Před pár dny jsem zhlédnul jedničku a byl jsem celkem spokojený. No a dnes vyšla dvojka, tak jsem jí zhlédnul a tady je moje krátká recenze: Stánek s polibky 2 je fajn film na páteční odpoledne. Je to prostě béčkový romantický film, nic víc od toho nečekejte. Film jsem si užil, mohl být o trochu kratší, ale to je jen drobnost. Vlastně jsem od toho dostal přesně to co jsem si myslel. Všem milovníkům béčkových filmů doporučuju. ()

Kosmoslav 

všechny recenze uživatele

Úspěšné pokračování úspěšné teen romance – pozoruhodnou věcí je, že se mi oba filmy líbily v podstatě stejně. Oba mi přišly kvalitativně velice podobné. I když kvalita obou filmů je jen lehce nadprůměrná, myslím si, že si i takovýto žánr filmů zasluhuje své místo na filmové scéně. Jak jsem říkal, celkově se jedná o lehce nadprůměrný film, jediný aspekt, jenž se mi ve dvojce moc nelíbil byla jista překombinovanost příběhu – příliš zvratů, příliš dějových linek, myslím, že trochu zbytečně. Pokud by měla být trojka, určitě se rád podívám. ()

Reklama

curfew77 

všechny recenze uživatele

No, nebyla to žádná velká sláva ani minule, a dvojka jde ještě o kousíček dolů. Joey King už je o něco starší a tím pádem míň roztomilá, její talent je navíc mnohem víc komický než dramatický, ovšem dvorní tvůrce série Vince Marcello bohužel tlačí zase spíš na tu druhou notu. Takže se pořád řeší hovadiny, místo aby se žil bujarý středoškolský život, a finále je vzhledem k tomu, co se děje ve většině stopáže, dost neuvěřitelné. Mimochodem, když už jsme u stopáže, 132 minut je opravdu neúnosných, a to ještě tuny materiálu zůstaly ve střižně, jak prozrazují "nevydařené" (rozuměj zahozené) scény a celé podzápletky v závěrečných titulcích. 50 % a tři hvězdy opravdu jen z milosti. Jo a ten Ellin mladší brácha, kterého prakticky kompletně vystříhali z jedničky i dvojky, bude jednou moct říct - zahrál jsem si v závěrečných titulcích prvních dvou dílů THE KISSING BOOTH. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

STO TŘICET DVĚ MINUTY??? Pro koho se tyhle uječený vyprázdněný slaďárny točej? To fakt existuje publikum, kterýmu se takovej film líbí? Ani nevim, proč jsem tomu dal stejně rudejch, jako jsem dal Dávačovi. Asi proto, že existujou horší srágory cílený na týnejdžry. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně lepší jak pubertální jednička a zhruba v prostředku jsem byl až mile překvapen, jak fajne dramatické to je. Jenže nevtipné šaškování v úvodu a především totálně přepálená o 180° obrácená závěrečná 40minutovka plná těch nejohranějších žánrových klišé a nerealistického rozhodování to poslala hezky zase do vod slabšího podprůměru. A nerozumím jedné věci: proč to má proboha více jak dvouhodinovou stopáž. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Joey King (Elle Evans) během natáčení musela nosit paruku, protože si před tímto filmem oholila vlasy pro seriál Odhalení (od r. 2019). (SONY_)
  • Počas záverečných titulov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama