Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Ve světě, kde společně žijí zvířata všech druhů, pocítí něžný vlk predátorské nutkání, když se v jeho škole začne vyšetřovat vražda. (Netflix)

Recenze uživatele Saiko_chan k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

Japonský animovaný seriál, od toho může člověk očekávat v podstatě cokoli. Takže antropomorfní zvířata na střední škole, která řeší lásky a vraždu? To není žádné překvapení. Hlavní postavy jsou introvertní vlk, promiskuitní králičice a jelen primadona. Býložravci se po zabití a sežrání jednoho ze spolužáků bojí masožravců. Masožravci se bojí sami sebe a potlačují svoje přirozenosti. No a do toho se vlk zamiluje do králičice, která patří někomu jinému. Grafika je pěkná, hudba je přímo geniální, a tvůrci docela dobře psychologicky rozebírají jednotlivé postavy seriálu. Nicméně v některých scénách se naprosto nevyznám. Masožravec zareaguje agresivně a o vteřinu později rozmýšlí nad životem. Probíhá filozofická rozprava, člověk mrkne a probírá se naprostá pitomost. Do toho trochu mezidruhového sexu a furry fanoušci mají svátek. Není to žádné vrcholné dílo, ale dívá se na to dobře a já se těším na další sérii. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Druhá série těsně navazuje na sérii 1. Rouis opouští školu. Legosi trénuje, aby neměl chuť na maso a ochránil Hal spolu s ostatními býložravci. Navíc zjistí, kdo zabil spolužáka a neví, co dělat. Líbí se mi posun dvou hlavních postav, ale Hal dostala hodně málo prostoru. Příběh je hodně přímočarý, ale dívatelný. Nicméně jsou tu ty nesmyslné scény, ze kterých mi jde hlava kolem. Na schodech probíhá romantické zamýšlení a druhá postava najednou začne mluvit o něčem jiném. Agresivní masožravci bojují a o vteřinu později se tváří jako andělíčci. Jediná snesitelná postava je asi mačo panda, který se snaží zachraňovat závislé masožravce. Zjistila jsem, že třetí série by měla být závěrečná, takže se na ni podíváme a uzavřeme to. ()

Reklama

Reklama