foto

Kudžira

  • nar. 1.4.1961 (58 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chaos;Child: Silent Sky
Osomacu-san: Haru no zenkoku daisenbacu džóeisai
おそ松さん 春の全国大センバツ上映祭
2015 Mushishi zoku shō: Suzu no shizuku
2014 Gintama
2013 Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
Kara no kjókai: Mirai fukuin
2011 Tales of Symphonia: The Animation – Sekai tógó hen
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
2009 Naruto: The Cross Roads
2008 Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna
Kiss x Sis
Lucky Star OVA
2003 .hack//Liminality Vol. 1: In the Case of Mai Minase
.hack//Liminality Vol. 2: In the Case of Yuki Aihara
.hack//Liminality Vol. 3: In the Case of Kyoko Tohno
.hack//Liminality Vol. 4: Trismegistus
2001 Hamtaró no otandžóbi: Mama o tazunete sanzen teči teči
Kovboj Bebop: Lovec odměn
2000 Obá-čan no omoide
1997 Gegege no Kitaró: Obake Nighter

TV seriály

2017 Chaos;Child (TV seriál)
Osomacu-san (TV seriál)
2016 Júri!!! on ICE (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Sekkō Boys (TV seriál)
To Be Hero (TV seriál)
Udon no kuni no kin'iro kemari (TV seriál)
2015 Osomacu-san (TV seriál)
Re-Kan! (TV seriál)
2014 Barakamon (TV seriál)
Sabagebu! (TV seriál)
2013 Danganronpa: Kibó no gakuen to zecubó no kókósei – The Animation (TV seriál)
Jozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai: Megami hen (TV seriál)
Mijakawake no kúfuku (TV seriál)
Servant x Service (TV seriál)
2012 Mojašimon Returns (TV seriál)
Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
Senran Kagura (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Kami nomi zo širu sekai II (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Giant Killing (TV seriál)
Kami nomi zo širu sekai (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
2008 ChäoS;HEAd (TV seriál)
Kannagi (TV seriál)
Mičiko to Haččin (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Lucky Star (TV seriál)
Nagasarete airantō (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Taiho šičau zo: Full Throttle (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Burn Up! Scramble (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
2003 BPS: Battle Programmer Širase (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
2002 Fullmetal Panic! (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Beyblade (TV seriál)
I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Kogepan (TV seriál)
Taiho šičau zo: Second Season (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
Dotto Koni-čan (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 Čikjú bóei kigjó Dai Guard (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Saint Luminous džogakuin (TV seriál)
1997 Rekka no honó (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Romeo no aoi sora (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace