Reklama

Reklama

Premiér


Epizoda 1 (E01)

(epizoda)

Recenze (14)

LION-MR.T

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kamera na křivo, Soukup si povídá většinu času sám se sebou. Kdo se ráno probudí aby se sám sobě představil a zacal říkat nahlas co bude dělat ve třetí osobě? Uz první díl kdy vytahly zaznam ze skutečného jmenování premiéra a pak nastoupi Soukop a za sebou ma kuliay ze Soudkyně Barbary a opět kamera v prdeli, osvětlení. "Já budu bojovat" a mám pocit, že se mu chces smát. A geniální vtip o blbcich ve vládě. No i nejblbejsi a nejtrapnejsi vtip se da říct aby to vypadal vtipně, ale v případě Soukupa, který díky svému egu se myslí, že se nemusí snažit, protože on je Soukup a to musí stačit. Po technické stránce prostě i kde jaké amatérské počiny vypadají o dost lépe. Jako takovi lidi vlastní televizní společnost, protože pracovat by ho nikde nemohli. Kurva na to je, že magnát a prachač, tak výprava v jeho pořadech je ubohá a tragická. Si říkám jestli někdo může být fakt tak namyslenej nebo to jen hraje. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaromír Soukup je hrdina lidu! Co se stane, když začnete točit, aniž byste měli scénář? No přece musíte improvizovat. Takže je třeba všechny své myšlenky jaksi přednášet nahlas sám pro sebe. Divák se tak přeci jen snadněji vžije do vaší kůže, že ano. To je jaksi jasné i laikovi. Aneb jak by řekl sám pan premiér: „How dare you!“ ()

VashCZ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

když vypíchnu to dobré - Slušný zvuk, Uvědomění si,že ať je jakákoliv kauza, ve které jsou na tom lidi špatně tak se ji daný politik snaží vyřešit a tím získává plusové body, A to, že politik a jeho lobističtí kamarádi to mají složité a prazvláštní, možná z toho něco bude, možná ne, politik je na vážkách. Toť tři dobré věci. Tedy dávám 5%. PODÍVEJTE SE ROVNOU NA DÍL 2!, je to stejný trash, ale aspoň je to koukatelné ()

Reklama

Reklama