Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (688)

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Nepatřím k lidem kteří sledují TV Barrandov, tím méně k těm, kteří ze Soukupových programů nikdy neviděli ani minutu, ale mají nutkavou představu pronášet o nich plamenné proslovy a ostentativně se pohoršovat. Tohle je ovšem strašná bída. Scénář bych možná omuvil za předpokladu, že ho Soukup vymýšlel rovnou na place. I pak by působil strašně hloupě a jalově, ale připsal bych mu bod za odvahu. V dialozích se snoubí nedostatek soudnosti s naivní a křečovitou snahou předat politické poselství a světonázor. Jako proč ne, takové seriály se už zase objevují. Bohužel každý není Kolečko aby to nějak lidsky napsal, nebo Prušinovský, aby to slušně zrežíroval. Alespoň narážka na Nespekt a věta v níž je čtyřikrát Rusko, mě pobavila. Pokud to vůbec jde, herecké kvality jsou ještě níž. Úplně nejhorší je sám protagonista, který má sice mnohahodinovou průpravu před kamerou, ale vypadá před ní naprosto ztraceně a zoufale strojeně. Tohle se nedá sledovat ani z recese. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

1. díl "Herci" strašný a děj vůbec žádný, ale pár vtipů docela ušlo - vrátnej, budu slibovat a Gréta. A jinak zdar hejtování z politických důvodů. Fakt kvalitní práce zdejších recenzentů, co zkouknou prvních max 40s. Kdo vydrží do času 2:30, tak si možná řekne, že občas to nějakou solidnější myšlenku má.2. díl Tak nic. Snaha byla. Bohužel jen u mě jako diváka. U tvůrců totálně vymeteno, prázdno a bez jediného náznaku humoru. Jednu hvězdičku za první díl mažu. ()

Reklama

Casablanca odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo, dlouho už jsem neměla potřebu zde něco komentovat... Po všech těch narážkách kolem jsem si to při prokrastinační pauza pustila na YouTube. A... Po pěti minutách si má ani ne dvouletá dcera, která prokrastinovala se mnou, začala mermomocí píchat do očí vším, co jí přišlo pod ruku, až jsem jí je musela držet. Tím jsem jí zabránila zacpat si uši, tak raději spustila táhlé vysoké "nééé". Skončily jsme u konopí. Škoda, že jen ve videu... ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Hned jak jsem se o tomhle majstrštyku dozvěděl, věděl jsem, že to musím vidět. Už jen čistě z vědeckého hlediska. Já jsem odolný kousek, vydržím lecos a proto jsem vydržel a teď pozor! - celých 8 minut prvního dílu. Déle jsem nevydržel. Ne nebylo to tím, že Soukupovi chyběla česká verze Humphreye Applebyho. Pro tohle tady zatím prostě není kategorie, protože dát tomu odpad je ještě pořád docela laskavé hodnocení. ODPAD !!!!!!!! ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo by hrozně snadné si dělat srandu z téhle.... Věci, ale neudělám to, je to tak špatné, plné Jaromíra Soukupa ve spektakulárně antihereckém rozpoložení, amatérské a tupé, že to nestojí za jedinou minutu mého života navíc. On bohatě stačí fakt, že je to, ehm, pro nedostatek vhodnějšího pojmenovaní řekněme sitcom, který je natáčen před živým publikem, kde se nikdo se nesmál. Toť vše. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)
  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)

Reklama

Reklama