Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (688)

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Včera ráno, když jsem měl pocit, jako bych podstoupil nucenou lobotomii, jsem se odhodlal ke sledování jednoho dílu a dospěl jsem k několika zjištěním. Po lobotomii je každý, kdo se podílel na natáčení tohoto pekelného hovna, protože pokud by to tak nebylo, tak by toho magora Soukupa, museli umlátit všim co by bylo po ruce, hned při čtení jeho pseudoscénáře. A to dno o kterém tady lidi píšou...tak k němu se ten pán prohrabal z druhé strany, takže bych se určitě bál, čeho se ještě dočkáme. Do konce roku, čekám ještě minimálně 5 kanálů jeho TV a na bilboardech, nám začne vnucovat tu svoji veteš z jeho úžasného e-shoou. Pokud jste ale hodně odolní, přesvědčte se sami na jednom díle, během dne ale čekejte průjmy a pocity na zvracení... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty hysterické a zamindrákované odpady. Seriál Premiér, který vysílá TV Barrandov, je docela fajn. Zábavný, chvílemi hodně podobný aktuálnímu dění. Nejvíce se mi líbil pan generální ředitel Soukup v pyžamu. Na roli premiéra se výborně hodí, protože je velmi charismatický a dá se říct i atraktivní. Na rozdíl od premiérů, které jsme v dosavadních vládách měli. Takový Sobotka, Kočárník, Paroubek, Tošovský nebo Gross, to byla zkrátka ubohost. Se seriálem Premiér jsem velmi spokojená a děkuji za něj TV Barrandov. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup a hrad, to jsou ingredience na pořádně sračkovou polívku. Jaroušek patří do tý nadutý sorty lidí, která považuje sama sebe za dokonalý a neomylný, tudíž veškerou kritiku považuje za zášť a závist hejtrů. Má to svý výhody a nevýhody. Tolik komickou postavičkou je právě proto, že si přes ego nevidí na šulina a jakákoliv sebereflexe je pro něj termín, o kterým v životě neslyšel. Ovšem i přes povznesení se nad obrovskou malost Barrandova se Premiér vymyká veškerým myslitelným měřítkům a pochybuju, že u něj existovala jakákoliv postprodukční úprava (pokud jí nedělal Soukup sám, haha). Častý monology ústřední existence totiž postrádají jakoukoliv logiku, odkazujou na čistě aktuální a subjektivní postoje osoby, kterou zase tolik lidí nezná a navíc jsou to monology pronášený specifickou hovorovou mluvou, jejíž atraktivita i sdílnost se rovná zdechlý makrele. Ve finále z toho leze nepopsatelně nudná, strohá, bezradná křeč, u níž si budete často říkat CO? v závěsu s PROČ? Satirou ovšem Premiér skutečně je, byť na poli, na kterým to Soukup určitě nezamejšlel - ukazuje názorně dobře, nakolik omezení a neprofesionální neschopové se můžou vyskytovat v mediálním, potažmo politickým prostoru. ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, když on si myslí, že je vtipnej, to je potom těžký no. Ale divim se, že se nepodepsal pod režii, pochybuju, že se nechal řídit podle pokynů pana režiséra. Toho lituju nejvic, protože tim si definitivně zničil jakoukoliv možnost nějaké kariéry. Ale, když tocis se Soukupem tak co cekas 😂 Kamera na křivo, Soukup si povídá většinu času sám se sebou. Kdo se ráno probudí aby se sám sobě představil a zacal říkat nahlas co bude dělat ve třetí osobě? Uz první díl kdy vytahly zaznam ze skutečného jmenování premiéra a pak nastoupi Soukop a za sebou ma kuliay ze Soudkyně Barbary a opět kamera v prdeli, osvětlení. "Já budu bojovat" a mám pocit, že se mu chces smát. A geniální vtip o blbcich ve vládě. No i nejblbejsi a nejtrapnejsi vtip se da říct aby to vypadal vtipně, ale v případě Soukupa, který díky svému egu se myslí, že se nemusí snažit, protože on je Soukup a to musí stačit. Po technické stránce prostě i kde jaké amatérské počiny vypadají o dost lépe. Jako takovi lidi vlastní televizní společnost, protože pracovat by ho nikde nemohli. Kurva na to je, že magnát a prachač, tak výprava v jeho pořadech je ubohá a tragická. Je s řidičem a ten toci do kola s volantem ale lacine vystavěná kabina vozu se nehýbe a stejně jako digitální baráky které vypadaji nebo víte co, už to seru. Si říkám jestli někdo může být fakt tak namyslenej nebo to jen hraje. ()

apokar odpad!

všechny recenze uživatele

Poctivě jsem odkoukal tři díly. Zpětně nechápu, že ještě žiju. Protože to jsou opravdu muka. Věčně ustupující voda, odklánějící se větvě s ovocem, visící balvan - nic z toho nemohlo v podsvětí Tantalovi způsobit větší utrpení. Myslím, že slova, která by přesně vystihla mé pocity z tohoto díla, ještě nebyla vymyšlena. Omlouvám se všem odpadům, které jsem dosud udělil. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • Seriál se první dva týdny vysílal každý všední den. Od 23. 10. 2019 se ve vysílání objevoval pouze každé úterý. (Bernyz)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama