Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Držitel nominace na Oscara Luca Guadagnino poprvé vstupuje na pole televizní tvorby, kam vnáší svůj jedinečný kinematografický styl prostřednictvím osmidílného seriálu Jsme, jací jsme, uvedeném exkluzivně na HBO. Příběh dvou dětí, žijících na americké vojenské základně v Itálii, se zabývá přátelstvím, prvními láskami, identitou a všemi chaotickými radostmi a strastmi, které dospívání nabízí. Příběh, který by se mohl stát kdekoli na světě, se v tomto případě odehrává na malém kousku Ameriky v Itálii. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele DonBraso k tomuto seriálu (2)

Right Here, Right Now #1 (2020) (E01) 

Jestli se to mělo režijně odlišit či být tím až evropským nádechem sám netuším,protože koukat na týpka jak se poflakuje po kasárně a hned na první dobrou si najde "kámoše" a pak se zas poflakuje s hudbou v uších u mě nevyvolává vůbec nic.Grazer vypadá jako dobrý charakter,ale zbytek proč?Kouknu na druhý díl ještě a očekávám neočekávatelný:)Ta tlustější holka,je dcerou Martina Scorseseho.50% ()

Right Here, Right Now #2 (2020) (E02) 

Luca Guadagnino nebude doopravdy můj kamarád.Nevím proč tento režisér jede na vlně a má natočit Zjizvenou tvář,ale už z filmu Call Me by Your Name je vidět,že natočil to stejný,jen to mrsknul pro HBO na minisérii.Prostě se to vleče jako zmiňovaný film a basta fidli.Je to tak stejný,že plno zbytečných vatových scén,až Vám to leze z uších.Už teď vím,že to bude celé bez konce jak se sluší a patří do těchto artovějších vod.Zasazení fajn,ale tahle romantická teenegerská epopej o nic nedělání mě fakt neba.Určitě ne na osm dílů a zbytečných cca 8 hodin času. ()

Reklama

Reklama