Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Držitel nominace na Oscara Luca Guadagnino poprvé vstupuje na pole televizní tvorby, kam vnáší svůj jedinečný kinematografický styl prostřednictvím osmidílného seriálu Jsme, jací jsme, uvedeném exkluzivně na HBO. Příběh dvou dětí, žijících na americké vojenské základně v Itálii, se zabývá přátelstvím, prvními láskami, identitou a všemi chaotickými radostmi a strastmi, které dospívání nabízí. Příběh, který by se mohl stát kdekoli na světě, se v tomto případě odehrává na malém kousku Ameriky v Itálii. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (4)

Jsme, jací jsme (2020) 

Všechny postavy včetně dospělých jsou zde takové v sobě trochu ztracené. Fraser na mě chvílemi působil jako typický teenager, chvílemi jako těžký neurotik a jindy jako psychopat. Je fanoušek poezie, návrhářské módy a trvanlivých věcí. Nemá rád rychlou módu a v pokoji má filmové plakáty Lynchova Modrého sametu a Bertolucciho Posledního tanga v Paříži. V ospalém italském městečku se režisérovi daří skrze hrdinu , který je takový malý pozorovatel, navozovat intenzivní pocity. Pobavilo mě když otec Harper , který je černoch objednal pro sebe a dceru kšiltovku s nápisem Make America Great Again. ()

Right Here, Right Now #1 (2020) (E01) 

Musím říct, že to na mě působilo smyslově a intelektuálně, ale dospělým postavám je věnována malá pozornost a jsou odbyté a nejsem asi cílové publikum seriálu. ()

Right Here, Right Now #2 (2020) (E02) 

Caitlin má tajemství, které Harper v této epizodě spojí s Fraserem. Je zde výborná působící atmosféra s mnoha detaily. Dialogy postav jsou nedůležité. Jen spolu se situacemi ilustrují vztahy postav. Herectví je takové hodně syrové. ()

Right Here, Right Now #4 (2020) (E04) 

Tento díl se věnuje divoké teenkové párty. Klidně by to mohl být samostatný kratší film. ()

Reklama

Reklama