Reklama

Reklama

Chřestýš

  • USA Rattlesnake
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná žena zachrání její dceru před smrtícími následky hadího uštknutí. Tahle svobodná matka teď ale musí splatit dluh a do západu slunce zabít neznámého člověka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Fakt velka skoda,ze potencial tohto hororu nebol vyuzity,asi taka uvodna polhodina bola vyborna,tesil som sa,ze co bude dalej,ale bohuzial to smerovalo dole vodou a aj ten zaver tvorcovia filmu nezvladli najlepsie,no nic,tentokrat to nevyslo reziserovi,mozno nabuduce,udelim tri slabsie hviezdicky...:-) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Chřestýš je strohý a jednoduchý thrillerek, který sice není nijak oslnivý a rozhodně nezaujme natolik, aby se k němu chtěl divák vrátit, ale místy napínavý je a Carmen Ejogo se mi nezdála v hlavní úloze nijak protivná. Mimo to film nemá ani hodinu a půl, což z něj dělá ještě stravitelnější počin. Bez dlouhého váhání se prostě jedná o čistý průměr. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ohraný motiv v rámci žánru nic neznamená, protože neohraný neexistuje, ale v tomto případě se Hilditch vyhnul jakékoliv snaze x krát reczklovanou báchorku na téma "život za život" něčím osvěžit. Zůstala jen vyprahlá nuda, ve které zoufalá matka hledá, koho by krouhla. Carmen Ejogo se sice snaží, ale v tomto případě to je házení hrachu na zeď. 10% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Chřestýš“ hodně klame tělem a vlastně se v konečném součtu nejedná ani tolik o horor, jako spíše o psychologický až halucinační snímek, který do popředí staví ženu, jež je ochotna udělat v podstatě cokoli pro to, aby zachránila svého milovaného potomka. Zajde to daleko, je to místa docela drsné, ale tak nějak jsem měl na konci jen pocit, že se prostě jen jede dál, nic víc. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Myslím, že moje 3* jsou i moc, ale byť to bylo celkem zklamání, film se mi líbil a bavil mě. Prvních 10 minut parádní. Super práce s hadem, co se záběrů týče. Hlavní hrdinka hodně sympatická a myslím, že jí role sedla do poslední chvíle. Ale přesně ve chvíli, kdy ona pochopila, o co jde, šel film dolů. Alespoň co se napětí týče, atmosféry určitě taky... Ale oceňuji, že se nebraly rozpaky s krví apod. Vše šlapalo. Městská maminka, která má najednou brát život, si myslím zahrána skvěle. Je prostě hrozná škoda, že to ztratilo na té atmosféře... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Had, který se ve filmu objevil, je Chřestýš diamantový. (LUKICKK)
  • Když Katrina (Carmen Ejogo) cvičí se zbraní v poušti, sleduje video na YouTube o konkrétní zbrani, kterou si koupila – toto video je pravé. Osoba ve videu je Hickok45, vlastním jménem Greg Kinman. Kanál o střelných zbraních provozuje na YouTube od roku 2007 a za tu dobu nashromáždil více než 4 miliony odběrů. (LUKICKK)

Reklama

Reklama