Reklama

Reklama

Chřestýš

  • USA Rattlesnake
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná žena zachrání její dceru před smrtícími následky hadího uštknutí. Tahle svobodná matka teď ale musí splatit dluh a do západu slunce zabít neznámého člověka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Myslím, že moje 3* jsou i moc, ale byť to bylo celkem zklamání, film se mi líbil a bavil mě. Prvních 10 minut parádní. Super práce s hadem, co se záběrů týče. Hlavní hrdinka hodně sympatická a myslím, že jí role sedla do poslední chvíle. Ale přesně ve chvíli, kdy ona pochopila, o co jde, šel film dolů. Alespoň co se napětí týče, atmosféry určitě taky... Ale oceňuji, že se nebraly rozpaky s krví apod. Vše šlapalo. Městská maminka, která má najednou brát život, si myslím zahrána skvěle. Je prostě hrozná škoda, že to ztratilo na té atmosféře... ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dopozerané . Zaujímavý nápad ale zas spracovanie nič moc. Príde mi to ako keby režisér nevedel aký film chce natočiť či to má byť horor alebo thriler. Film má 85 min. Film ma prekvapil nápadom pretože na danú tému nie je veľa filmov. Teda aspoň ja ich moc nepoznám. A zároveň má sklamal ako dobre to začalo... Tak veľmi pomaly upadá do priemeru. Výkony hercov hodnotiť nejdem pretože mi príde že sami nevedeli ako sa majú správať a čo vlastne majú hrať. Celkové hodnotenie 50%. ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Dôkaz toho, že Netflix dá dnes prachy kadekomu, na kadečo. Ďalší pseudohoror, ktorý by mal ostať zabudnutý, pretože i napriek krátkej stopáži je to vyslovene strata času. Nulová atmosféra, veľmi slabé herecké výkony, a nemá to ani hlavu ani pätu, o nejakej záhadnej zápletke, či nedajbože lakačkách sa ani neodvážim hovoriť. Jedna hviezda len za celkom dobrý rozbeh, kým som ešte nevedel, aká kravina za z toho nakoniec vyvrbí. ()

cocrHeLL odpad!

všechny recenze uživatele

To byl žbleps, aneb jak netflix dokáže navnadit trailerem. Nevím, jestli hlásám, že je to sračka jen kvůli tomu, že jsem očekával krapet něco jinýho než rádoby děsivé nahánění "koho zabít?" mařkou, co jde po duši na výměnu. Asi je to parafráze na ten defekt na začátku (ale to pak mohla být klidně poslední scéna filmu). Blbost. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prvý komentár k tomuto snímku. Najnovší hororový počin od netflixu. Výrazne mu pomohol aspoň dabing. Nič extra nečakajte. Zápletka jednoduchá, dcéru uštipne had a vyliečiť ju môže len obetovanie inej duše. Čiže musí matka do niekoľko hodín niekoho zabiť. Priemerný horor, ktorý má ale fajn minutáž a rýchlo utečie. 3* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Když Katrina (Carmen Ejogo) cvičí se zbraní v poušti, sleduje video na YouTube o konkrétní zbrani, kterou si koupila – toto video je pravé. Osoba ve videu je Hickok45, vlastním jménem Greg Kinman. Kanál o střelných zbraních provozuje na YouTube od roku 2007 a za tu dobu nashromáždil více než 4 miliony odběrů. (LUKICKK)
  • Had, který se ve filmu objevil, je Chřestýš diamantový. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno