Reklama

Reklama

Vánoce v divočině

  • USA Christmas in the Wild (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti opustily rodné hnízdo a manžel ji pustil k vodě. Kate se vydá sama na cestu do Afriky, kde najde nový životní smysl – a možná i lásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

Olík 

všechny recenze uživatele

Řeknete si, tak to už tady bylo asi 100x, tady zase někdo zklamaný najde na Vánoce pravou lásku. Máte pravdu jenom částečně. Vánoce jsou tady snad jenom, aby film svým názvem přilákal kromě zoufalých manželek i nějaké soby nebo elfy. Křesťanské svátky jsou v tomto případě až na druhé, možná třetí, koleji a hlavní roly hraje druhý nejlidnatější kontinent světa a jeho obyvatelé z rodu chobotnatců. Pak už je všechno, jak jste očekávali…..klišé, klišé, klišé, klišé a na závěr trocha toho klišé. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Vánoce v divočině, Christmas in the Wild jsou prostý příběh scénáristické dvojice Neal H. Dobrofsky a Tippi Dobrofsky. Úkol pro mladou movitou americkou ženu, kterou současně opustí syn na studia a muž navěky, je prostý. Nepoddat se tomu a zachránit, co se dá. Sebe, syna, asi kamarádky, však to znáte ... Tak ji scénáristické duo nechá ještě zachránit africké slony. Těm pomůžou i syn, i kamarádky. A jednoho osamělého sympatického zachráněného muže dostane spolu s diváky jako bonus. Takže tak. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

enter. 

všechny recenze uživatele

To byla ale romatická srač... tedy chci říct pohodička. Sice mnoho kliše jako vždy, ale přesto to bylo takové uvolněné a nepřepatlané. Filmy s přírodou z podobných oblastí mám rád. Člověk tak nad tím přemýšlí, jaké by to bylo zbavit se okovů velkoměsta a vyměnit betonovou džungli za tu pravou. Jinými slovy jsem chtěl říct, že film se hodí na klidný večer s nějakou tou ženskou vedle sebe. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Hezká pohádka, sloni jsou super, vánoce v tom moc nejsou, spíš je to asi dovolená?? No každopádně na začátku mi to přišlo jako šest dní a sedum nocí, nebo sedum dní ?? To je fuk, pak se dým rozpustil a vylezlo z toho docela překvapivé milo, které se hezky sleduje, a přes skutečnost, že to je vo hovně, tak je to super koukatelný. ()

SoulAsAGem 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se zdá, že je to takové to klišé. “Njůjorčanka” se ocitne sama na dovolené pro dva v Africe po tom, co jí manžel právě řekl, že už jí nemiluje. Potká tam “elephant boye”, který je neomalený a kterého zpočátku nemůže vystát… Něco na způsob 6 dní 7 nocí. Tak se to zdá, ale nakonec se z toho vyklubal velmi příjemný příběh o záchraně slonů s lehkým nádechem romantiky. Já si film pustila takzvaně “do pozadí” a protože mě to příjemně překvapil hodnotím kladně, lehce nadprůměrně. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Zambii. (SONY_)

Reklama

Reklama